Online Screen Recorder

Λανσάρισμα του Samsung foldable τον Μάρτιο με τιμή στα 1770 δολάρια

0
Την προηγούμενη εβδομάδα η Samsung έδωσε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο αναδιπλούμενο smartphone, επικεντρώνοντας στην Infinity Flex Display και στο νέο περιβάλλον χρήσης.

Αναλυτές της αγοράς θεωρούν ότι περισσότερα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής θα δοθούν στη δημοσιότητα (επίσημα) τον ερχόμενο Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC), ενώ το επίσημο λανσάρισμα θεωρείται ότι θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Μάλιστα, κορεατικά μέσα ενημέρωσης (και συγκεκριμένα η εφημερίδα Yonhap News) θεωρούν ότι η τιμή του foldable smartphone της Samsung θα φτάνει τα 1770 δολάρια, θεωρώντας ότι θα απευθύνεται στο κοινό που οι ειδικοί του μάρκετινγκ αποκαλούν «early adopters». Προφανώς αν αυτό ισχύσει θα είναι μία συσκευή που θα απευθύνεται σε σχετικά περιορισμένο κοινό.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της Samsung Electronics DJ Koh με δηλώσεις του θεωρεί ότι το «εύκαμπτο» τηλέφωνο θα πετύχει παραδόσεις τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου μονάδων, σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναλυτές θεωρούν ότι αυτό το μέγεθος παραδόσεων θα χρησιμοποιηθεί από την κορεατική εταιρεία για να «μετρηθεί» η απήχηση της νέας συσκευής στην αγορά.

Επιπρόσθετα, το αφεντικό της Samsung αποκάλυψε στις ίδιες δηλώσεις ότι συναντήθηκε προ διμήνου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Google, Sundar Pichai, με τον οποίο συμφώνησαν ότι θα δημιουργήσουν μία κοινή ομάδα εργασίας που θα ασχοληθεί με το ιδιαίτερο περιβάλλον εργασίας των αναδιπλούμενων συσκευών. Προφανώς ανάλογες διεργασίες γίνονται και με τους developers ώστε να υπάρχει επάρκεια συμβατών εφαρμογών με το λανσάρισμα της συσκευής, αν και ο DJ Koh δεν αποκάλυψε πότε θα γίνει αυτό.

Να υπενθυμίσουμε ότι το foldable smartphone θα θυμίζει τα παλαιότερα clamshell με «εξωτερική» οθόνη διαγωνίου 4,58 ιντσών και δυνατότητα να «ανοίγει» αποκαλύπτοντας μία οθόνη μεγέθους tablet με διαγώνιο 7,3 ιντσών. Μάλιστα, ήδη έχουν κάνει τις εμφάνισή τους ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και για την ανάλυση των εν λόγω οθονών.




Τέλος, τα κορεατικά δημοσιεύματα θεωρούν ότι το αναδιπλούμενο δεν θα είναι το πρώτο 5G τηλέφωνο της Samsung. Αντίθετα, θεωρείται ότι θα υπάρξει μία ειδική έκδοση του επερχόμενου Galaxy S10 που θα υποστηρίζει την πρόσβαση στα δίκτυα 5G, ενώ τα πρώτα μοντέλα της σειράςθα υποστηρίζουν μόνο τα δίκτυα 4G.




Πηγη
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !