Online Screen Recorder

Η Huawei ετοιμάζει smartphone με τετραπλή κάμερα και 10x οπτικό ζουμ

0
Αφού κατάφερε να ξεπεράσει την Apple σε παραδόσεις συσκευών για δύο συνεχόμενα τρίμηνα, η Huawei δεν έχει κρύψει ότι φιλοδοξεί να εκθρονίσει από την πρώτη θέση την Samsung. Κάποια στιγμή…

Απόδειξη αυτού είναι η αποκάλυψη για το τι είδους ναυαρχίδες σχεδιάζει για το 2019 η κινεζική εταιρεία. Μιλώντας στην γερμανική ιστοσελίδα Android Pit ο πρόεδρος του Huawei Consumer Business Group Δυτικής Ευρώπης, Walter Ji, αναφέρθηκε στις συνεχόμενες καινοτομίες της εταιρείες στο επίπεδο των ενσωματωμένων καμερών και όχι μόνο.

Με δεδομένο ότι η εταιρεία έχει ήδη λανσάρει ναυαρχίδες με τριπλή κάμερα μέσα στο 2018 και από τη στιγμή ότι η Samsung έχει ήδη λανσάρει συσκευή με τετραπλή κάμερα είναι περίπου μονόδρομος η συγκεκριμένη επιλογή και για την Huawei.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Huawei ήταν η πρώτη που έβαλε τριπλή κάμερα στο P20 Pro σε συνδυασμό με 5x υβριδικό ζουμ, ενώ πιο πρόσφατα παρουσιάστηκε η σειρά Mate 20 με τριπλή Leica κάμερα και ικανότητα λήψης φωτογραφιών υπό ευρεία γωνία.

Σε πρώτο επίπεδο λοιπόν θα διατηρηθεί η συνεργασία με την Leica. Σε δεύτερο επίπεδο η Huawei πρόκειται να επικεντρώσει τις προσπάθειές της καταρχήν να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά των σημερινών μοντέλων και επιπρόσθετα να προσθέσει σε αυτά ικανότητα οπτικού ζουμ 10x, χωρίς απώλειες σε επίπεδο ποιότητας.

Σε επίπεδο λογισμικού, το στέλεχος της Huawei ανέφερε ότι η εταιρεία δεν θα κινηθεί προς της παραγωγή Android One συσκευών. Αντίθετα, θα επιμείνει στο τροποποιημένο Android με το δικό της περιβάλλον εργασίας EMUI. Σύμφωνα με τον Walter Ji, η Huawei θα εντείνει και τις προσπάθειές προς τα δίκτυα 5G ενώ οι πρώτες 5G συσκευές θα κάνουν την εμφάνισή του κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Huawei έχει «δεσμευθεί» σε παρουσίαση του δικού της foldable smartphone εντός του 2019, μπαίνοντας με τον τρόπο αυτό σε έναν άτυπο αγώνα δρόμου με την Samsung η οποία επίσης έχει αναλάβει ανάλογες «δεσμεύσεις», χωρίς βέβαια να είναι η μόνη.











Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !