Online Screen Recorder

Η Apple ανακοινώνει νέα iPad Pro, MacBook Air και Mac mini

0
Η Apple, όπως ήταν αναμενόμενο και με το γνωστό ύφος του παρουσιάσεών της, προχώρησε χθες στο επίσημο λανσάρισμα των νέων υπολογιστών MacBook Air και Mac mini καθώς και του ανανεωμένου iPad Pro.

Το Apple Special Event πραγματοποιήθηκε στο Brooklyn Academy of Music με τη συμμετοχή και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Tim Cook. 








O νέος MacBook Air απέκτησε νέα Retina οθόνη 13,3 ιντσών, τεχνολογία Touch ID, επεξεργαστές τελευταίας γενιάς και ακόμη πιο “φορητό” σχεδιασμό. Παρέχοντας ολοήμερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, ο νέος MacBook Air διατίθεται σε τρία χρώματα, gold, space gray ή silver. Ο πιο προσιτός Mac με οθόνη Retina ενσωματώνει, επίσης, ένα επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο με την υπογραφή της Apple, ένα trackpad με Force Touch, ταχύτερο δίσκο SSD, ευρύ στερεοφωνικό ήχο, Apple T2 Security Chip και Thunderbolt 3, χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν το νέο MacBook Air ως τον ιδανικό φορητό υπολογιστή που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες κάθε χρήστη, από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο.






Ακολούθως, το νέο Mac mini είναι “το πιο ισχυρό Mac mini που κατασκευάστηκε ποτέ”, αφού πλέον διαθέτει τετραπύρηνους και εξαπύρηνους επεξεργαστές, ταχύτερη μνήμη έως 64GB και εντυπωσιακά γρήγορη all-flash αποθήκευση, προσφέροντας, πέντε φορές μεγαλύτερη απόδοση. Με θύρες Thunderbolt 3 και ενσωματωμένο Apple T2 Security Chip, το νέο Mac mini είναι ένας ταχύτατος και ισχυρός επιτραπέζιος υπολογιστής, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς, διαφορετικούς και παραγωγικούς τρόπους. Διατίθεται σε space gray χρώμα και έχει κατασκευαστεί και αυτός από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο.






To νέο iPad Pro, αποτέλεσε την έκπληξη της χθεσινής βραδιάς, καθώς με νέο σχεδιασμό οθόνης από άκρη σε άκρη είναι το πιο προηγμένο και ισχυρό iPad που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Πιο αναλυτικά, η νέα σχεδίαση του iPad Pro ωθεί την 11 και 12,9 ιντσών Liquid Retina οθόνη “στα άκρα”, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία Face ID για ασφαλές ξεκλείδωμα μέσω της αναγνώρισης του προσώπου. Ενσωματώνει επεξεργαστή A12Χ Bionic Chip και Neural Engine επόμενης γενιάς και, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Apple, είναι πιο ισχυρό από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, διαθέτοντας παράλληλα νέα USB-C θύρα και έως 1TB αποθηκευτικό χώρο.




Την εμπειρία χρήσης του νέου iPad Pro έρχεται να συμπληρώσει το δεύτερης γενιάς Apple Pencil, το οποίο συνδέεται μαγνητικά με το iPad, ενώ ταυτόχρονα φορτίζει ασύρματα. Επιπρόσθετα, ο νέος αισθητήρας αφής που υπάρχει στο Apple Pencil ανιχνεύει το στιγμιαίο άγγιγμα (tap), εισάγοντας έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με τις εφαρμογές. To νέο iPad Pro, με εξαιρετικά λεπτό design, κάνει ακόμα και την πιο πολύπλοκη εργασία, απολαυστικά απλή.




Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της iSquare, επίσημου διανομέα των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, οι νέοι MacBook Air και Mac mini, καθώς και το νέο iPad Pro θα είναι διαθέσιμα άμεσα.




Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !