Online Screen Recorder

GP Πορτογαλίας – Practice 2 – Ταχύτερος όλων ο Hamilton

0
Στο Practice 2 του GP Πορτογαλίας ταχύτερος όλων αναδείχθηκε ο Hamilton, με τους Verstappen και Bottas στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Οι δεύτερες δοκιμές καθυστέρησαν να ξεκινήσουν λόγω κάποιων διορθώσεων σε ένα καπάκι υδρορροής στην πίστα. Η διαδικασία ξεκίνησε τελικά με δέκα λεπτά καθυστέρηση. Αμέσως βγήκαν για γύρο αρκετά μονοθέσια, με τον Verstappen να κάνει ταχύτερο χρόνο με 1:20.937. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της διαδικασίας όλα τα μονοθέσια είχαν βγει για γύρο με τους Bottas, Sainz, Hamilton, Perez, Gasly να είναι στην πρώτη πεντάδα.

Με 45 λεπτά να απομένουν, η McLaren έλεγχε το πάτωμα του μονοθεσίου του Norris, ο οποίος ήταν 9ος. Πρόβλημα με τον αισθητήρα των φρένων αντιμετώπισε ο Max Verstappen, το οποίο επιλύθηκε άμεσα. Ο Ολλανδός έκανε, στην συνέχεια, χρόνο 1:20.322 και ήταν πρώτος, πριν ο Bottas βελτιώσει σε 1:20.181.

Ένα κακό πέρασμα στο τρίτο sector της πίστας δεν εμπόδισε τον Hamilton από το να βρεθεί μπροστά από τον Bottas για 344 χιλιοστά. Στις τελευταίες θέσεις ήταν οι Haas, o Latifi και οι Alfa Romeo, ενώ ο Russell ήταν 13ος.

Μισή ώρα πριν το τέλος της διαδικασίας, στην κορυφή βρίσκονταν οι Mercedes, o Sainz και οι Alpine, που έμοιαζαν να έχουν πολύ καλό ρυθμό. Πρώτη έξοδος στα χαλίκια για αυτό το σαββατοκύριακο ήταν του Latifi στην στροφή 8.

Στην 7η θέση ο Leclerc με 23 λεπτά να μένουν, Ricciardo και Norris στην 8η και 12η θέση αντίστοιχα. Μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Lance Stroll ήταν ο Sebastian Vettel στην 15η θέση.

Πρόβλημα με τον κινητήρα στην έξοδο της στροφής 4 ανέφερε ο Mick Schumacher. Οι Hamilton, Verstappen, Bottas εναλλάσσονταν στις τρεις πρώτες θέσεις για όλη σχεδόν τη διαδικασία. Προβλήματα με την μαλακή γόμα αντιμετώπισε ο Hamilton.

Ταχύτερος ήταν ο Hamilton και τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Verstappen, Bottas, Sainz, Alonso, Ocon, Leclerc, Ricciardo, Stroll, Perez.

Αναλυτικά η κατάταξη:





Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !