Online Screen Recorder

Samsung Galaxy S10 και Note 10: Έρχεται fix update, μην χρησιμοποιείτε προστατευτικό

0
Πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν ότι τα Samsung Galaxy S10 και Note 10, τα οποία διαθέτουν ultrasonic fingerprint sensor, ξεκλείδωναν με οποιοδήποτε δακτυλικό αποτύπωμα, σε περίπτωση που ο κάτοχος του smartphone χρησιμοποιούσε προστατευτικό οθόνης. Η Samsung ανακοίνωσε ότι γνωρίζει τόσο την ύπαρξη όσο και την πηγή του προβλήματος, και εργάζεται ήδη σε ένα software update.

Η πηγή του προβλήματος
Κάποια προστατευτικά οθόνης, τα οποία είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη, έχουν στην εσωτερική επιφάνεια τους ένα dotted μοτίβο. Αν ο κάτοχος ενος Samsung Galaxy S10 ή Note 10 προσπαθούσε να καταχωρήσει νέα δακτυλικά αποτυπώματα ο ultrasonic fingerprint sensor κατέγραφε ως δακτυλικό αποτύπωμα το dotted μοτίβο και όχι το τρισδιάστατο μοτίβο του δακτύλου του.
Ποιες συσκευές επηρεάζονται

Η κατασκευάστρια ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο αν ο κάτοχος χρησιμοποιεί τα συγκεκριμένα προστατευτικά οθόνης. Τα smartphone που επηρεάζονται από το σφάλμα είναι όλα τα Samsung Galaxy S10, S10+, S10 5G, Note 10 και Note 10+.
Ποια είναι η λύση

Η εταιρεία κυκλοφόρησε ήδη ένα μικρό update, με όνομα έκδοσης N976BXXU1ASJ2, το οποίο βελτιώνει την απόδοση του ultrasonic fingerprint sensor. Επίσης, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα κάνει διαθέσιμο ένα ακόμη update το οποίο θα διορθώνει οριστικά το πρόβλημα.

Μέχρι τότε, η κατασκευάστρια προτείνει στους κατόχους Samsung Galaxy S10, S10+, S10 5G, Note 10 και Note 10+ να μην χρησιμοποιούν προστατευτικά οθόνης. Τουλάχιστον όχι όσα είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη.

Όσοι έχουν τοποθετήσει προστατευτικό οθόνης από σιλικόνη στο smartphone τους, θα πρέπει να το αφαιρέσουν, να διαγράψουν όλα τα καταχωρημένα δακτυλικά αποτυπώματα, και να καταχωρήσουν νέα. Έπειτα, θα πρέπει να αποφύγουν τη χρήση προστατευτικού οθόνης μέχρι την κυκλοφορία του fix update.
Το μέλλον

Μετά την κυκλοφορία του update, την ερχόμενη εβδομάδα, οι κάτοχοι Samsung Galaxy S10, S10+, S10 5G, Note 10 και Note 10+ θα πρέπει να διαγράψουν όλα τα καταχωρημένα δακτυλικά αποτυπώματα και να καταχωρήσουν νέα. Ωστόσο, σύμφωνα με την εταιρεία, από εκεί και έπειτα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι προστατευτικό οθόνης θέλουν.




Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !