Online Screen Recorder

Apple AirPods Pro: Έρχονται μέσα στον Οκτώβριο με τιμή 259 δολάρια

0
Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει γνωστό ότι η Apple μάλλον εργάζεται στην κυκλοφορία νέων AirPods ακουστικών. Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, η Apple σχεδιάζει να αποκαλύψει τα νέα ακουστικά με την ονομασία AirPods Pro τις επόμενες ημέρες με τιμή που θα αγγίζει τα $259.

Αρχικά, η πληροφορία για μία τρίτη έκδοση των AirPods εντοπίστηκε στην beta του iOS 13.2 αφού η Apple είχε κρύψει μία εικόνα κάποιων ακουστικών τα οποία έχουν έναν αρκετά διαφορετικό σχεδιασμό από τα μέχρι τώρα AirPods. Τα νέα ακουστικά αναμένεται να ενσωματώνουν λειτουργίες όπως το noise cancellation και η αντοχή στο νερό. Επιπλέον, λίγο αργότερα δημιουργήθηκαν μερικά render με τις πληροφορίες που υπήρχαν τα οποία παρουσίασαν την εμφάνιση των ακουστικών τα οποία έχουν σημαντικά μικρότερο μέγεθος. Τα AirPods Pro ή όπως αλλιώς και αν ονομάζονται αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε χρώμα μαύρο και άσπρο.

Τέλος, τα νέα wireless ακουστικά του Αμερικανικού κολοσσού αναμένεται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως παρόλα αυτά η αναφορά αναφέρεται μόνο στην αγορά της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής.




Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !