Online Screen Recorder

Huawei Mate 30: Νέα μέθοδος για την εγκατάσταση των Google services

0
Η Huawei έχει αποκλειστεί από την Αμερική και αυτό δεν της δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την πλήρη έκδοση του Android η οποία ενσωματώνει τα Google services.


Το προηγούμενο διάστημα, είχε κυκλοφορήσει μία μέθοδος για να εγκατασταθούν τα Google Play Services στα Mate 30 και Mate 30 Pro μέσω APK ωστόσο, αυτή η μέθοδος γρήγορα σταμάτησε να ισχύει.







Τώρα, όμως δημοσιεύθηκε ένας νέος τρόπος με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν (αν δεν είχαν κάνει την διαδικασία πριν “πέσει” το LZPlay) τα Google Play Services. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί το Virtual Machine Operation System (VMOS). Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να “τρέξουν” ένα ξεχωριστό Android λειτουργικό σύστημα το οποίο ενσωματώνει τα Google services στο κύριο λειτουργικό (αυτό που έχει ενσωματώσει η Huawei χωρίς τα Google services) το οποίο λειτουργεί ως host.

Αφού ρυθμιστεί το VMOS σωστά, ο χρήστης έχει πρόσβαση στα περισσότερα services που παρέχει η Google ωστόσο δεν υπάρχει υποστήριξη του Google Pay και Netflix. Παρόλο που αυτή είναι μία λύση στο πρόβλημα, η μέθοδος είναι αρκετά αργή και έχει μεγαλύτερα loading.

Η μέθοδος αυτήν σε σχέση με την χρήση των APK είναι αρκετά πιο ασφαλείς δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με τις συσκευές που υποστηρίζονται επίσημα από την Google.




Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !