Online Screen Recorder

Ρυθμίσεις από το Instagram ως προς το περιεχόμενο για ανήλικους

0
Ασύλληπτα είναι για όλους τα καθημερινά νούμερα επισκέψεων που πετυχαίνει το Instagram και δικαίως λέγεται πως είναι μια αρκετά δημοφιλής πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων. Ωστόσο, το περιεχόμενο που προβάλλεται επηρεάζει την συναισθηματική κατάσταση πολλών, άλλους τους κάνει ευτυχισμένους ή άλλους λυπημένους για κάποιο λόγο. Επομένως, είναι σημαντικό να ρυθμιστεί το περιεχόμενο του Instagram, ειδικά για τους χρήστες ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Το BuzzFeed ανέφερε ότι την Τετάρτη η ομάδα του Instagram ανακοίνωσε μια νέα πολιτική που θα ρυθμίζει το περιεχόμενο για χρήστες κάτω των 18 ετών. Ο περιορισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε θέσεις που προωθούν την απώλεια βάρους ή τη διατροφή με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό, αλλά και σε καλλυντικά και σε άλλες παρόμοιες προσφορές περιεχομένου. Με άλλα λόγια, οτιδήποτε προωθεί ένα προϊόν με μια τιμή ενδεχομένως θα αποκλειστεί.

Εκτός από το Instagram, αυτή η πολιτική θα εφαρμοστεί και στο Facebook. Ο Ryan Broderick (δημοσιογράφος του BuzzFeed News) διαπίστωσε αυτή την αλλαγή σε δράση. Εδώ είναι το tweet:



Σε μια δήλωση της διευθύντριας δημόσιας πολιτικής του Instagram, η Emma Collins ανέφερε ότι γίνονται αυτές οι αλλαγές για την αντιμετώπιση των μεθόδων μάρκετινγκ Influencer στην πλατφόρμα. Η Collins εξήγησε επίσης ότι θέλουν το Instagram να είναι ένα θετικό μέρος για όλους.

Η νέα πολιτική έχει ήδη τεθεί σε ισχύ, ωστόσο, τις προσεχείς εβδομάδες, θα εισαχθούν εργαλεία για τον εξοπλισμό των χρηστών για την αναφορά μιας θέσης που παραβιάζει αυτήν την πολιτική. Η νέα πολιτική θα εμποδίσει διάφορες προσωπικότητες να επηρεάσουν άλλους με απώτερο σκοπό να εξασφαλίσουν χρηματικά κέρδη.

Για παράδειγμα, οι Kardashians προωθούν τα προϊόντα απώλειας βάρους, κάτι που δεν είναι σωστό είδος επιρροής για χρήστες κάτω των 18 ετών.



Πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !