Online Screen Recorder

Red Devil RX 5700 XT! Την δροσιά του να έχεις!

0
Επιτέλους η AMD έχει καλή κάρτα γραφικών που δεν φλέγεται πλέον!

Ήρθαν τα καλά νέα επιτέλους! Η Power Color ελευθέρωσε τον “κόκκινο διάβολο” και αντί να καεί η κόλαση, δροσίστηκε ο τόπος! Μπερδεύτηκες;

Δεν πειράζει θα καταλάβεις σε λίγο..

Η νέα κάρτα γραφικών της AMD λοιπόν, η RX 5700 XT ήταν από τις ποιο οικονομικές και με την καλύτερη απόδοση για τα λεφτά της το τελευταίο καιρό. Πλησίαζε και σε κάποιους τίτλους ξεπερνούσε την RTX 2070 Super! Και με τιμή στα 400 δολάρια, ήταν μεγάλη υπόθεση για τον καταναλωτή που ήθελε ποιότητα χωρίς να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.




Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα… Σε stress test η κάρτα έφτανε τους 93 βαθμούς Κελσίου και έκανε αρκετό θόρυβο με 55 db ! Οπότε περιμέναμε να γίνει το θαύμα και να έρθουν οι custom ψύχτρες να σώσουν την μέρα. Και ευτυχώς έγινε.




Ήρθε το θηρίο, με δυόμιση θέσεις στο κουτί, που κατεβάζει την θερμοκρασία στο ίδιο στρες τεστ στους 74 βαθμούς Κελσίου! 25 βαθμούς λιγότερους! Η απόδοση είναι σχεδόν ίδια με την refference κάρτα, αλλά η πιο “δροσερή” λειτουργία της πετυχαίνει πιο σταθερούς υψηλούς χρονισμούς και πιο σταθερή απόδοση.




Opera Στιγμιότυπο 2019 08 20 175244 www.techpowerup.com




Opera Στιγμιότυπο 2019 08 20 175426 www.techpowerup.com




Opera Στιγμιότυπο 2019 08 20 175603 www.techpowerup.com




Επίσης, είναι μια όμορφη κάρτα που έχουν ,έξυπνα, αφαιρέσει την backplate στην περιοχή του επεξεργαστή, για να διαχέεται καλύτερα η θερμοκρασία. Ακόμα επέκτειναν την ψύχτρα πέρα από την PCB, ώστε ο αέρας να διαπερνάει την ψύχτρα και να πηγαίνει στο κουτί.

Έρχεται με δύο Bios: ένα OC και ένα Quiet, με το quiet να έχει καλό χρονισμό, αλλά κατώτερο φυσικά από το OC.

Πολύ καλή επιλογή που δεν την πληρώνεις ακριβά, καθώς η απλή έκδοση (χωρίς το όμορφο κουτί και το δωρεάν RGB mousepad ) κοστίζει 10 ευρώ παραπάνω από την βασική κάρτα. Ακόμα και η καλή έκδοση πάντως είναι στα 430 Δολάρια, τιμή τίμια για αυτά που προσφέρει.

Ελπίζουμε και σε άλλους κατασκευαστές να ακολουθήσουν τον δρόμο της Power Color!

Εάν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε το δικό σας PC κομμάτι κομμάτι και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε και τι να επιλέξετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://www.facebook.com/PcBlackBuilds/

Εκεί μέσω messenger θα σας ρωτήσουν βασικές πληροφορίες. Όπως σε τι οθόνη παίζεται, τι παίζετε ή για τι χρήση είναι το PC, εάν θέλετε RGB ή γενικά όμορφα κουτιά και μαζί θα επιλέξετε την καλύτερη σύνθεση ΔΩΡΕΑΝ. Εάν θέλετε μπορείτε να τους αναθέσετε να κατασκευάσουν για εσάς το PC και να σας αποσταλεί έτοιμο να το ευχαριστηθείτε χωρίς κόπο. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείτε μέσω messenger της σελίδας.








Πηγη
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !