Online Screen Recorder

Samsung Galaxy Fold: Χωρίς θύρα ακουστικών

0
Στο νέο Galaxy Fold δεν βλέπουμε να υπάρχει θύρα ακουστικών 3,5mm. Αυτό σημαίνει ότι είναι το τρίτο κινητό της Samsung που δεν έχει θύρα jack (τα άλλα δύο είναι το Galaxy A8s και το W2019 clamshell).

Το Samsung Galaxy Fold θα έχει δύο οθόνες, δύο μπαταρίες και έξι κάμερες, αλλά δεν θα διαθέτει θύρα ακουστικών. Όπως επίσης δεν θα έχει υποδοχή microSD, η οποία δεν υπάρχει ούτε στο Galaxy S10 5G.

Η Samsung δεν έδωσε αρκετές πληροφορίες για το Fold στους δημοσιογράφους και επίλεξε ποιες πλευρές του θα φανερώσει. Για παράδειγμα, στις περισσότερες λήψεις δεν φαίνεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που υπάρχει στο πλάι.

Καθώς επίσης η εύρεση μιας εικόνας, που να δείχνει την επάνω πλευρά της συσκευής είναι ακόμα πιο δύσκολη. Η μόνη που έχουμε είναι αυτή. Όπου φαίνεται να υπάρχει το μεγάφωνο, ένα μικρόφωνο, η θύρα USB-C και μια οπή ακόμη που δεν είναι απόλυτα σαφές τι θύρα είναι.

Παρόλα αυτά το Samsung Galaxy Fold θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής από τις 26 Απριλίου και θα έρθει στην Ευρώπη στις 3 Μαΐου. Οι τιμές του θα είναι 1.980 δολάρια και 2.000 ευρώ αντίστοιχα.





Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !