Online Screen Recorder

MWC 2019: Το foldable smartphone Huawei Mate X διέρρευσε

0
Πριν λίγες ημέρες στο Unpacked event που πραγματοποίησε η Samsung μας παρουσίασε το νέο αναδιπλούμενο smartphone της, το Samsung Galaxy Fold. Επίσης, η Huawei είχε κάνει teaser το δικό της αναδιπλούμενο τηλέφωνο, το οποίο περιμένουμε να το παρουσιάσει στην MWC 2019.

Νωρίτερα σήμερα, ένας χρήστης του Twitter ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη για την MWC 2019, δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας αφίσας στην οποία φαίνεται πεντακάθαρα το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Huawei.




Η αφίσα μας αποκαλύπτει αρκετά σε σχέση με τη συσκευή. Αρχικά, δείχνει το τηλέφωνο πλήρως ανοιχτό, εντελώς κλειστό, και σε ενδιάμεση κατάσταση. Επίσης, η αφίσα επιβεβαιώνει το όνομα της συσκευής που δεν είναι άλλο από το Huawei Mate X. Το τελευταίο στοιχείο που περιέχει η αφίσα είναι το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η Huawei για το συγκεκριμένο smartphone “World’s first foldable 5G phone”.

Ο σχεδιασμός του Huawei Mate X είναι αρκετά διαφορετικός από αυτόν του Samsung Galaxy Fold. Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung έχει την κύρια εσωτερική οθόνη, και μία εξωτερική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η συσκευή είναι διπλωμένη. Από την άλλη, το Huawei Mate X έχει μία ενιαία οθόνη η οποία αναδιπλώνεται στο εξωτερικό του τηλεφώνου, και όταν η συσκευή είναι κλειστή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα συγκεκριμένο τμήμα της οθόνης.

Σίγουρα ο σχεδιασμός του Huawei Mate X είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά ξέροντας καλά την Huawei σίγουρα η εταιρεία έχει κρυμμένο κάποιο άσσο στο μανίκι της. Υπομονή μέχρι αύριο Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, που η εταιρεία θα αποκαλύψει τα πάντα για τις νέες τις συσκευές.

Το TechBlog βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη για την MWC 2019 και θα σας κρατά ενήμερους με όλα τα νέα από την έκθεση.



Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !