Online Screen Recorder

Sony Xperia XA2 & XA2 Ultra: Νέα αναβάθμιση Android 9 Pie

0
Το Android 9 Pie έρχεται για τα Sony XA2 και XA2 Ultra αλλά καλό θα ήταν να μην κάνετε την ενημέρωση.

Τα δύο αυτά μοντέλα της Sony είναι από τα τελευταία mid-range smartphones που λαμβάνουν την ενημέρωση Android 9 Pie με κωδικό 50.2.Α.0.342. Μετά τη κυκλοφορία των νέων ναυαρχίδων, η ιαπωνική εταιρεία επικεντρώνεται τώρα στην τήρηση της υπόσχεσης σχετικά με την ενημέρωση λογισμικού σε όσους αγόρασαν τα τηλέφωνα της μεσαίας κατηγορίας της.

Ωστόσο η ενημέρωση που προωθεί η Sony μπορεί ενδεχομένως να αχρηστεύσει τα κινητά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των προγραμματιστών της XDA, τα τηλέφωνα πολλών χρηστών μπλόκαραν μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης στη Ρωσία, Λευκορωσία και το Καζακστάν.





Παρόλο που δεν είχαν όλοι το ατυχές πρόβλημα, όσοι προσπάθησαν να το διορθώσουν μέσω του Sony Companion δεν τα κατάφεραν. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια λύση για το πρόβλημα αυτό, για αυτό και σας συμβουλεύουμε να μην δεχτείτε την ενημέρωση.

Δεν ξέρουμε ακόμα γιατί η Sony δεν έχει σταματήσει την ενημέρωση, εφόσον υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αλλά ελπίζουμε πως σύντομα οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας, θα μπορέσουν να βρουν μια λύση.




Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !