Online Screen Recorder

Το LG G7ThinQ έρχεται με «σούπερ φωτεινή» οθόνη LCD στις 6,1 ίντσες

0
Η LG έχει καθιερώσει μία πρακτική ανακοίνωσης επιμέρους τεχνικών χαρακτηριστικών των smartphones που κατά καιρούς παρουσιάζει. Στην περίπτωση του G7ThinQ αυτό γίνεται με την οθόνη της συσκευής.

Ήδη έχει γινεί γνωστό μέσω διαρροών ότι η επόμενη ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD στο επάνω μέρος της οποίας θα υπάρχει η καθιερωμένη το τελευταίο διάστημα εγκοπή.

Η οθόνη του LG G7ThinQ θα είναι διαγωνίου 6,1 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD και θα προσφέρει ανάλυση 3210 x 1440 pixels. Η εταιρεία διευκρινίζει ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην φωτεινότητα της οθόνης η οποία φτάνει στα 1000 nits, δηλαδή 30% υψηλότερη φωτεινότητα από την οθόνη του LG G6. Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που η συγκεκριμένη οθόνη έχει ονομαστεί «Super Bright Display» με την ίδια την κατασκευάστρια να θεωρεί ότι πρόκειται για «την φωτεινότερη και με τα πιο ζωντανά χρώματα οθόνη smartphone που βρίσκεται στην αγορά σήμερα».

Λεπτομέρειες δόθηκαν και για τον σχεδιασμό της οθόνης του G7ThinQ. Η αναλογία των πλευρών της οθόνης είναι 19,5:9, δηλαδή θα είναι στα ίδια επίπεδα με του iPhone X και θα είναι ψηλότερη από την οθόνη του περυσινού G6 που είχε αναλογία πλευρών 2:1. Επιπλέον, το κάτω περιθώριο της οθόνης θα είναι σχεδόν 50% λεπτότερο από του G6, ενώ επιβεβαιώνεται και επίσημα η ύπαρξη της εγκοπής στο επάνω bezel.

Η LG Electronics αναφέρει ότι χρησιμοποίησε επεξεργασμένο κυρτό γυαλί για την προστασία της οθόνης αν και η ίδια η οθόνη δεν θα είναι κυρτή. Η εταιρεία είχε ένα πισωγύρισμα με την επιλογή LCD οθόνης στο G7 μετά την OLED οθόνη που είχε υιοθετηθεί στο περυσινό V30, το οποίο προφανώς δεν ήταν η μεγάλη επιτυχία που η κατασκευάστρια επιθυμούσε. Επιπρόσθετα, πολλοί αναλυτές θεωρούσαν ότι για το G7 θα επιλεγεί OLED πάνελ ώστε η LG να μπορέσει να «διαφημίσει» τις δυνατότητές της και να πλασαριστεί σαν ένας σημαντικός κατασκευαστής πάνελ τέτοιας τεχνολογίας.

Εάν η LG κατάφερε να δημιουργήσει την «σούπερ φωτεινή» οθόνη LCD θα φανεί στις 2 Μαΐου με τα αποκαλυπτήρια του G7ThinQ.









πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !