Online Screen Recorder

Αρνητικό ρεκόρ ο Μάσα

0
 
Ο Φελίπε Μάσα πραγματοποίησε έναν εκπληκτικό αγώνα στη Μελβούρνη με την τέταρτη θέση που τερμάτισε κι ενώ επέτρεψε να τον περάσει ο Φερνάντο Αλόνσο μετά τους πρώτους γύρους.
Ωστόσο ο Βραζιλιάνος οδηγός δεν μπορεί να ξεφύγει από την αλήθεια των αριθμών. Είναι πλέον ο οδηγός της Ferrari με τους περισσότερους αγώνες δίχως νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ο Παουλίστα συμπλήρωσε 68 συνεχόμενους αγώνες δίχως νίκη στην καριέρα του. Η τελευταία φορά που ανέβηκε στο βάθρο είχε "πικρή" γεύση, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο Grand Prix της γενέτειρας του, το 2008, αλλά έχασε τον τίτλο από τον Λιούις Χάμιλτον.
Έκτοτε ο Μάσα δεν έχει ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Μεσολάβησε βέβαια και το σοβαρό ατύχημα του στις δοκιμές του ουγγρικού Grand Prix το καλοκαίρι του 2009, ενώ έχασε επτά αγώνες στη συνέχεια εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του.
Ο Μάσα κατέρριψε το ρεκόρ του Γάλλου Ζαν Αλεζί, πιλότου της Scuderia από το 1991 μέχρι το 1995. Ο ιταλικής καταγωγής εξαιρετικός οδηγός έσπασε τη γκίνια του στο Μόντρεαλ το 1995, με τον Μίκαελ Σουμάχερ να τον μεταφέρει στο... γύρο του θριάμβου.
Πάντως ο Βραζιλιάνος κατάφερε να οδηγήσει για πρώτη φορά αγώνα μετά το Μονακό το 2012. Ίσως η 12η νίκη στην καριέρα του δεν είναι μακριά.

Η καριέρα του Αλεζί και αυτή η νίκη:



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !