Online Screen Recorder

Ετοιμάζει SUV η Maserati!

0
 Οπου βρεθούν και όπου σταθούν οι Ιταλοί τονίσουν πως δεν πρόκειται να «χαλάσουν» τον χαρακτήρα των Ferrari και να παρουσιάσουν ένα τετράπορτο μοντέλο, στυλ Porsche Panamera ή κάποιο SUV. Μάλιστα οι Ιταλοί της Fiat αγριεύουν όταν ακούνε τους δημοσιογράφους να επιμένουν με ερωτήματα σε αυτό το θέμα.







Βέβαια οι πονηροί Ιταλοί ξέρουν πως έχουν τη λύση να σταθούν εμπορικά απέναντι στην Porsche και στα δύο οικογενειακά της μοντέλα. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Maserati, η οποία απέναντι στην Panamera έχει την Quattroporte (σύντομα η νέα!), ενώ απέναντι στην Cayenne ετοιμάζουν το δικό τους SUV!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτό θα έχει βάση το νέο Grand Cherokee (θυμίσουμε η Chrysler ανήκει στην Fiat). Σε αυτό μάλιστα αναμένεται να κατασκευαστεί και το επερχόμενο SUV Alfa Romeo!
Μάλιστα πρόσφατα ο αρχηγός της Fiat Σέρτζιο Μαρκιόνε τόνισε πως οι Ιταλοί πρέπει να αξιοποιήσουν το πολύ καλό (όπως είπε) δάπεδο του Grand Cherokee, τονίζοντας παράλληλα πως ένα μεγάλο SUV Maserati με κινητήρα Ferrari, θα ήταν ότι πρέπει για την αγορά…
Και αν οι κινητήρες της Ferrari, τοποθετημένοι σε ένα βαρύ τετρακίνητο SUV, σας φαίνονται εκτός του … πράσινου ρυθμού που κινείται η αυτοκίνηση, μη ξεχνάτε πως πρόσφατα η ιταλίδα ντίβα της αυτοκίνησης παρουσίασε και υβριδικό σύστημα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !