Online Screen Recorder

Η επιβεβαίωση για τους μετανάστες με τις ψεύτικες διευθύνσεις.

0
Επιβεβαιώθηκε από το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Π» στις 28 Οκτωβρίου που παρουσίαζε αναλυτικά πώς δίδεται δικαίωμα ψήφου σε μετανάστες με…. ψεύτικες διευθύνσεις. Σύμφωνα με την έκθεση που συντάχθηκε μετά την επιθεώρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, εντοπίστηκαν μη συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες δηλώσεις ευρωπαίων πολιτών για συμμετοχή στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Επίσης εντοπίστηκε ότι δεν κατατέθηκαν στο Δήμο από τους ίδιους και ότι οι αναφερόμενες στις αιτήσεις – δηλώσεις ως διευθύνσεις κατοικίας τους, δεν είναι οι πραγματικές.

Μετά από σχετική αναφορά του Υπουργού Εσωτερικών, η Έκθεση και το Πόρισμα της ΕΔΕ διαβιβάστηκαν ήδη στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης και τον συσχετισμό τους.

Τέλος, η Έκθεση και το Πόρισμα της ΕΔΕ διαβιβάστηκαν ήδη στο Δήμαρχο Αθηναίων για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά των υπεύθυνων υπαλλήλων του Δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !