Online Screen Recorder

«Εκλεκτικές συγγένειες» ύψους 4 εκατ. ευρώ

0
Αποκάλυψη «βόμβα» για δοσοληψίες μεταξύ εν ενεργεία διαιτητή της Σούπερ λίγκας από τη Β. Ελλάδα με το γνωστό μάνατζερ των 26 εκ. ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Sportday», το ΣΔΟΕ άπλωσε τα «πλοκάμια» του σε εν ενεργεία διαιτητή της Σούπερ λίγκας, ο οποίος είναι από τη Βόρεια Ελλάδα και εμφανίζεται να είχε δοσοληψίες της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ!







Στο ΣΔΟΕ υπάρχουν και αρκετές άλλες υποθέσεις παλιών διαιτητών που φέρονται να είχαν δοσοληψίες με τον ίδιο μάνατζερ και η έρευνα συνεχίζεται. Όσο για τον γνωστό διαιτητή από την Αθήνα, μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα με τη δικαιοσύνη. Εμφανίζονται κέρδη από τυχερά παιχνίδια, αλλά τα δικαιολογητικά που προσκόμισε κάνουν λόγο για παιχνίδια τύπου ... ΚΙΝΟ. Επομένως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα υπάρξει συνέχεια ζήτημα στο.

Για τα παραπάνω είναι ενήμερη και η ΕΠΟ και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Στο μεταξύ έντονη δράση υπάρχει και για τους φακέλους της UEFA όπου αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να συνεχιστούν οι καταθέσεις, όχι μόνο παραγόντων, αλλά και δημοσιογράφων. Επίσης, θα παρουσιαστούν για κατάθεση και οι ποδοσφαιριστές και προπονητές των ομάδων που βρίσκονται τους φακέλους της UEFA με τα «ύποπτα» παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !