Online Screen Recorder

Κινήσεις -ματ μόνο για εκείνη!

0
Επεκτείνετε τα σύνορα της σεξουαλικής της ζωής με πράξεις! Το κείμενο απευθύνεται στους άντρες... Κατά τη διάρκεια της ερωτικής έξαψης, μη ξεχάσετε να εφαρμόσετε ορισμένες κινήσεις που θα την αναστατώσουν-με εγγύηση, όπως υποστηρίζει ομάδα ψυχολόγων από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.








Τα χέρια πίσω από κεφάλι της

 Ο,τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε σε μια γυναίκα. Πιάστε τα χέρια της και τοποθετήστε τα πίσω, είναι σαν να παραδίδεται σε εσάς! Όσο δυναμική είναι μια γυναίκα, αυτή η κίνηση θα την ξετρελάνει. Δηλώνει ότι παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας.

Γλιστρήστε το χέρι σας στα μαλλιά της

Αυτή η κίνηση θα αναστατώσει και το πιο σεμνό κορίτσι! Όσο μακριά είναι τα μαλλιά της, το να πλέκει ένας άντρας το χέρι του μέσα σε αυτά φέρνει την γυναίκα προ των πυλών της… απόλαυσης. Φροντίστε να ξεκινήσετε από την περιοχή του λαιμού και με πολύ απαλές κινήσεις γλιστρήστε στο τριχωτό της κεφαλής της.

Με το βλέμμα στραμμένο στο σώμα της

Το να ξέρει κανείς ότι κάποιος σε θαυμάζει, είναι αρκετά σέξι. Αν ένας άντρας «καταβροχθίζει» με τα μάτια του τα γυναικεία μέλη, είναι απόδειξη του θαυμασμού και της επιθυμίας του. Εξερευνήστε και παίξτε με το σώμα της, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα και τη γλώσσα σας, φιλήστε την τρυφερά και τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από τη μέση της.

Λοιπόν, τι περιμένετε, εξασκηθείτε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !