Online Screen Recorder

1η Δεκεμβρίου Κεντρική Συνέντευξη Τύπου στο Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ και εκδήλωση στη πλατεία Κοραή!

0
 Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσουμε την Κεντρική Συνέντευξη Τύπου στο Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24). Εκεί η καμπάνια ενημέρωσης: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ – ΕΞΕΤΑΣΗ: το δικό μας μότο ζωής» και οι συνδιοργανωτές PRAKSIS και ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, θα σας παρουσιάσουν την δική τους οπτική για τα επιδημιολογικά δεδομένα και για την εξέλιξη της Hiv λοίμωξης στην Ελλάδα.






Την ίδια ημέρα (1η Δεκεμβρίου) και αμέσως μετά τη Συνέντευξη Τύπου, στην πλατεία Κοραή, θα βρίσκονται όλοι οι διάσημοι και ανώνυμοι άνθρωποι που φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια αλλά και πρωταγωνίστησαν στα τηλεοπτικά της σποτ. Θα βρίσκονται όμως και άλλοι διάσημοι όπως: οι πρωταγωνιστές από το σήριαλ του Mega: H γενιά των 592 €, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αθλητές.

Θα είναι και όλα τα στελέχη και οι εθελοντές των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων PRAKSIS και ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΩΗΣ. Εκεί, στην πλατεία Κοραή θα γίνουν οι «Ελεύθερες Αγκαλιές» τα καθιερωμένα πλέον «Free Hugs». Ελάτε να αγκαλιαστούμε. Και να στείλουμε στον υπόλοιπο κόσμο μηνύματα όπως: ότι ο Hiv δεν μεταδίδεται με την κοινωνική επαφή ή ότι οι οροθετικοί χρειάζονται πρωτίστως και πάνω απ’ όλα την στοργή και την συμπαράστασή μας.

Την 1η Δεκεμβρίου, και όσο θα αγκαλιαζόμαστε, η ομάδα κρουστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τον συντονισμό του Βασίλη Βασιλάτου θα προετοιμάζεται για να «σαρώσει» με τους ήχους της τους δρόμους της Αθήνας. Θα μας δίνει το μουσικό τέμπο ώστε να ξεκινήσει η καθιερωμένη μας πορεία όπου θα μοιράζουμε το ενημερωτικό μας υλικό και προφυλακτικά σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μία μικρή λαοθάλασσα ενημέρωσης.

Σε αυτή τη λαοθάλασσα είστε όλοι καλεσμένοι. Γιατί εσείς είστε οι πρωταγωνιστές της ζωής σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !