Online Screen Recorder

Νέα BMW K 1300 GT Exclusive Edition

0
Το ειδικό μοντέλο K 1300 GT Exclusive Edition, με εκτενώς αναβαθμισμένο εξοπλισμό και ανανεωμένη εμφάνιση, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη καταλληλότητα για ταξίδια και πολυτελή άνεση «Gran Turismo» στο μέγιστο επίπεδο.
Με τον κορυφαίο κινητήρα 118 kW (160 hp), η K 1300 GT Exclusive Edition διαθέτει επίσης θερμαινόμενες χειρολαβές στο τιμόνι και θερμαινόμενη σέλα για τις κρύες ημέρες, ενώ επίσης παρέχει άριστη προστασία κατά τη νυχτερινή οδήγηση, χάρη στον προβολέα Xenon.



Ο υπολογιστής ταξιδιού παρέχει πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή, όπως είναι η υπολειπόμενη απόσταση, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και η μέση κατανάλωση καυσίμου, ενώ διατίθεται επίσης λειτουργία ηλεκτρονικού cruise control για την οδήγηση σε μεγάλες ευθείες σε αυτοκινητόδρομο.

Το πλαίσιο της K 1300 GT Exclusive Edition παρέχει βελτιωμένη δυναμική οδήγησης και καταλληλότητα για μεγάλες αποστάσεις με το σύστημα ESA II (Ηλεκτρονική Ρύθμιση Ανάρτησης II). Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο αναβάτης μπορεί εύκολα να προσαρμόσει τις ιδιότητες απόσβεσης των δύο αμορτισέρ, καθώς επίσης και την προφόρτιση ελατηρίου και το βαθμό συμπίεσης του ελατηρίου του πίσω αμορτισέρ, και, κατά συνέπεια, το πόσο σκληρή είναι η ανάρτηση. Αυτό εξασφαλίζει ένα ασυναγώνιστο επίπεδο ρυθμίσεων του πλαισίου ανάλογα με τον αναβάτη και το φορτίο, ενώ επίσης παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ευκολίας χειρισμού.

Η λειτουργία αντιολισθητικού ελέγχου ASC (Αυτόματος Έλεγχος Ευστάθειας) συμβάλλει σημαντικά στην ενεργητική ασφάλεια της K 1300 GT Exclusive Edition. Ρυθμίζοντας ηλεκτρονικά την κινητήρια ισχύ που μεταβιβάζεται στον πίσω τροχό, στηρίζει τον αναβάτη ιδιαίτερα σε οδοστρώματα με μειωμένη πρόσφυση, καθώς και στις περιπτώσεις που υπάρχουν σημαντικές μεταβολές στα επίπεδα τριβής. Ένα άλλο χαρακτηριστικό ασφάλειας είναι η λειτουργία ηλεκτρονικού ελέγχου πίεσης ελαστικών RDC (Ένδειξη Πίεσης Ελαστικών).

Με τους έξυπνους και υψηλής ποιότητας αποθηκευτικούς χώρους της, η K 1300 GT Exclusive Edition είναι άριστα εξοπλισμένη για μακρινά ταξίδια. Εκτός από το σύστημα μπαγκαζιέρων, αυτό το ειδικό μοντέλο διαθέτει ένα μεγάλο Topcase 49 λίτρων με κοινή κλειδαριά και καπάκι φινιρισμένο στο χρώμα της μοτοσυκλέτας.

Το φινίρισμα σε χρώμα γκρι Granite μεταλλικό σε συνδυασμό με τις διακοσμητικές επενδύσεις σε γκρι Granite μεταλλικό ματ, που δημιουργεί αντίθεση, στο πλαϊνό πλαίσιο του ρεζερβουάρ και στο πλαϊνό πλαίσιο της σέλας και με το exclusive σήμα μοντέλου δίνουν έμφαση στον εκλεπτυσμένο, «πολυτελή» χαρακτήρα της K 1300 GT Exclusive Edition.

Μπορείτε να παραγγείλετε την K 1300 GT Exclusive Edition από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της BMW K 1300 GT Exclusive Edition:
-Φινίρισμα σε γκρι Granite μεταλλικό / γκρι Granite μεταλλικό ματ
-Θερμαινόμενες χειρολαβές τιμονιού
-Θερμαινόμενη σέλα
-Προβολέας Xenon
-Υπολογιστής ταξιδιού
-ESA II
-ASC
-RDC
-Μεγάλο Topcase (49l) με καπάκι φινιρισμένο στο χρώμα του μοντέλου και κοινή κλειδαριά με την μοτοσυκλέτα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !