Online Screen Recorder

Μεταμορφώθηκε σε σεξοβόμβα

0
Με αφορμή δύο φωτογραφίες από το παρελθόν της, η Megan Fox εξομολογήθηκε τα δύσκολα χρόνια της στο σχολείο, λόγω του ότι ήταν άσχημη και έκανε το λάθος να εκμυστηρευτεί το όνειρό της να γίνει ηθοποιός.
Η γνωστή ηθοποιός και μέχρι πρότινος πρωταγωνίστρια των ταινιών Transformers, Megan Fox, παρά το ότι πλέον δεν ανήκει στο καστ της ταινίας, ξέρει πολύ καλά από μεταμορφώσεις.



Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι δεν ήταν πάντοτε τόσο λαμπερή και ποθητή, καθώς είχε στραβά δόντια και όπως η ίδια παραδέχεται ήταν άσχημη.
Κανείς τότε δεν πίστευε ότι αυτό το κοριτσάκι θα μεταμορφωνόταν σε σεξοβόμβα.

Οι ασπρόμαυρες αυτές φωτογραφίες που δείχνουν την Fox στα παιδικά της χρόνια, είναι τραβηγμένες στο σχολείο της το "Τζόν Χόπκινς" της Φλόριντα.
Η Megan Fox στα σχολικά της χρόνια όπως η ιδία τονίζει δεν ήταν δημοφιλής και δεν είχε θαυμαστές. Πολλές φορές μάλιστα ήταν αντικείμενο χλευασμού. Αυτή η σκληρή στάση των αγοριών αλλά και των κοριτσιών την πείσμωσε και την βοήθησε να γίνει ηθοποιός.
"Υπήρξαν κάποια κακά κορίτσια στο σχολείο μου. Να φανταστείτε πήγα στο χριστιανικό γυμνάσιο και λογικά τα πράγματα έπρεπε να ήταν καλύτερα" είπε σημειώνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει ποτέ τον τρόπο που της συμπεριφέρονταν, επειδή απλώς δεν ήταν αρκετά όμορφη.

"Ήμουν δεκαπέντε. Όλοι γνώριζαν ότι φιλοδοξία μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ένα κορίτσι ήρθε στο σχολείο τις αποκριές ντυμένη γάτα. Ο καθένας σκέφτηκε ότι ήταν ντυμένη μια Κάτ Γούμαν. Αυτή όμως απάντησε. Δεν είμαι. Είμαι η Megan Fox. Στεναχωρήθηκα, ντράπηκα" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, η διάσημη ηθοποιός πήρε την εκδίκησή της, αφού πραγματοποίησε το όνειρό της και μετατράπηκε σε φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !