Online Screen Recorder

Τι να μας πουν αυτά τα λεφτά...

0
Τι να τους κάνουν αυτά τα λεφτά…Δεν φτάνουν ούτε για τις δανειακές ανάγκες της Ελλάδας την επόμενη τριετία, τονίζουν γερμανικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Η πηγή τονίζει ότι «οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας μέχρι το 2012 είναι μεγαλύτερες από το πακέτο διάσωσης ύψους 110 δις ευρώ της ΕΕ/ΔΝΤ».
Ωστόσο βάσει των εκτιμήσεων του πακέτου… διάσωσης, η Ελλάδα θα επιστρέψει σταδιακά στις κεφαλαιαγορές μετά από 18 μήνες δηλαδή θα πάρει πίσω την χαμένη της αξιοπιστία, εφαρμόζοντας τα σκληρά μέτρα.
Σύμφωνα πάντως με τις πηγές του Reuters στην Κομισιόν, είναι προφανές πως τα 110 δισ. ευρώ δεν φτάνουν για να μπορέσει η Ελλάδα να κρατηθεί μακριά από τις αγορές για πολύ διάστημα.
Οπως τονίζεται, το πακέτο των 110 δισ. ευρώ βασίστηκε σε διάφορες προϋποθέσεις, μία εκ των οποίων είναι η προσφυγή της στις αγορές. Η χώρα δεν θα χρειαστεί χρηματοδότηση για το πρώτο έτος ίσως και το δεύτερο μισό, του προγράμματος, αλλά το αργότερο στα μέσα του 2011 η χώρα θα επιστρέψει στις αγορές για κεφάλαια, σύμφωνα με τον αξιωματούχο της Κομισιόν.

www.topontiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !