Online Screen Recorder

Οργή της ΑΕΚ κατά της διαιτησίας, ένταση με Δημητριάδη

0
Ανακοίνωση κατά της διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ρίχνοντας ευθύνες στον Τριτσώνη και αφήνοντας αιχμές παράλληλα, για την Πολιτεία, την Σούπερ Λίγκ και τον Βασίλη Γκαγκάτση.
Η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και οι παίκτες της ομάδας διαμαρτύρονται για το γκολ του Μανωλά που δεν μέτρησε αλλά και την εν γένει συμπεριφορά του κ. Τριτσώνη και των βοηθών του στο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως νωρίς έβγαλαν της ΑΕΚ εκτός πρωταθλήματος, έτσι νωρίς φροντίζουν να τη βγάλουν και εκτός play off. Κατά τα άλλα η Πολιτεία δεν 'ασχολείται' με τη διαιτησία και η 'παράγκα'-γκα καλά κρατεί.
» Τριτσώνηδες υπάρχουν πολλοί για να 'διαχειριστούν' τα συμφέροντα και τα εκατομμύρια που διακυβεύονται. Ίσως έπρεπε να τάξουμε το πριμ νίκης σε άλλους... 'παίκτες'.

» ΑΕΚ ΠΑΕ»

Ένταση με Δημητριάδη

«Δεν είδατε τι έγινε; Όλοι είδατε τι έγινε. Εκείνος μου είπε πως ήταν αποτυχημένη η διαιτησία του» είπε ο Βασίλης Δημητριάδης στους δημοσιογράφους σχετικά με τον διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη.
Ο τελευταίος αρκέσθηκε να σχολιάσει: «Είναι δικαίωμά του (σ.σ.: του Δημητριάδη), δεν θέλω να πω κάτι».
Πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καταλογίζουν στον τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ πως κατά την επιβίβασί του στο πούλμαν της «Ένωσης» έκανε άσχημες χειρονομίες στους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» που βρισκόνταν εκεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !