Online Screen Recorder

Περί εμπιστοσύνης.

0
Έχω να κάνω μια πολύ καλή πρόταση προς τους βουλευτές μας: Για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε λίγα ,μάλλον πολλά λεφτά, πρέπει να κάνουμε και κάποιες θυσίες όλοι , όπως λέτε. Εγώ σας προτείνω:
1.Να επιστρέψετε τα πανάκριβα αυτοκίνητα που σας διαθέτη το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Να σας δοθεί το δικαίωμα να τα αγοράσετε στην τιμή τον 25000 Ευρώ, καταβάλλοντας και το ανάλογο φόρο ,τέλη κυκλοφορίας και όλα τα σχετικά .
2.Να προσλάβετε ένα εργαζόμενο για οδηγό, σας δίνουμε το δικαίωμα να πάρετε ένα επιδοτούμενο άνεργο, και όχι να προσλάβετε ένα αποσπασμένο δημόσιο υπάλληλο. Με το τρόπο αυτό συμβάλετε στην μείωση τις ανεργίας. Τον αστυνομικό ασφάλειας σας το χορηγούμε εμείς ως BONUS.
3.Να πληρώνεται εσείς από την τσέπη σας τα έξοδα τον μετακινήσεων σας ,τέλη κυκλοφορίας, μισθό οδηγού, φόρο, καύσιμα με 1,50 ευρώ το λίτρο, ΦΠΑ, ΙΚΑ.
4.Μείωση του Δώρο Πάσχα 30%,επίδομα άδειας 30%,Δώρο Χριστουγέννων 30% και σύνταξη μετά από 20 χρόνια βουλευτική εργασία και εφόσον έχετε συμπλήρωση το 67 έτος τις ηλικίας σας.
Νομίζω ότι αυτή η πρόταση είναι δίκαια και μπορεί άνετα να εφαρμοστεί και όχι κόβετε παντού και από εσάς τίποτα. Το λέει και ο Γιώργος τα βάρη αναλογικά και δίκαια ,δεν γίνετε σε μένα που είμαι 90 kg να μου βάζετε 300 kg στην πλάτη και στον Πάγκαλο που είναι 2...kg του βάζετε 3 kg στην πλάτη. Δεν γίνετε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !