Online Screen Recorder

Ροζ σκάνδαλο με τρεις άσους των "τρικολόρ" και... ανήλικες ιερόδουλες αποκάλυψαν γαλλικά ΜΜΕ!

0
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ, δύο διεθνείς άσοι των "τρικολόρ", η ταυτότητα των οποίων δεν έχει διαρρεύσει, ανακρίθηκαν από τις αστυνομικές αρχές για μία υπόθεση πορνείας με πρωταγωνίστριες ανήλικες κοπέλες και "πεδίο δράσης" ένα νυχτερικό κέντρο του Παρισιού στο οποίο είναι συχνοί θαμώνες αρκετά μέλη των "Bleus".
Όπως μάλιστα αποκάλυψε ανώνυμη πηγή στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) ένας από τους παίκτες παραδέχτηκε πως είχε καταλήξει στο κρεβάτι με μία από τις ιερόδουλες, αρνούμενος πάντως ότι γνώριζε πως η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας της.
Τα σκάνδαλα πάντως δεν σταματούν εδώ: η "Equipe" υποστηρίζει πως υπάρχει και τρίτος διεθνής παίκτης του συγκροτήματος του Ντομενέκ που θα κληθεί να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση μέσα στις επόμενες εβδομάδες καθώς και το ότι από τους τρεις εμπλεκόμενους παίκτες, οι δύο παίζουν στο εξωτερικό και ο ένας στη Λιγκ 1.
"Δεν υπάρχει αντίδραση σε ένα τέτοιο ζήτημα. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και δεν έχω καμία ενημέρωση. Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να κάνω κάποια σχόλια", δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Ζαν-Πιερ Εσκαλέτ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !