Online Screen Recorder

Θέλουν να αποκτήσουν 4ο παιδί και έτσι κάνουν sex 5 φορές την ημέρα!

0
Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει τέταρτο παιδί και μάλιστα κοριτσάκι. Ο λόγος για τη Victoria και τον David Beckham, που δήλωσαν σε αμερικανικό περιοδικό πως κάνουν sex πέντε φορές την μέρα προκειμένου η Victoria να συλλάβει και να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί. Οι δυο τους, έχουν ήδη τρεις γιούς, τον 11χρονο Brooklyn, τον 7χρονο Romeo και τον 5χρονο Cruz, ενώ κάθε φορά που έμενε έγκυος δήλωνε την αγωνία της και την ανυπομονησία της να αποκτήσει ένα κοριτσάκι.
Οι απαιτήσεις της, έχουν εξαντλήσει για τα καλά τον διάσημο ποδοσφαιριστή που έχει μπει και εκείνος σε ειδική δίαιτα μαζί με την Posh, προκειμένου το επόμενο μωράκι να ντυθεί στα ροζ. Σύμφωνα με τον γυναικολόγο της Victoria, το ζευγάρι πρέπει να ακολουθήσει μια ειδική δίαιτα η οποία περιλαμβάνει φρούτα λαχανικά και κρέας, για να έχει έτσι περισσότερες πιθανότητες αυτή την φορά να κάνει κοριτσάκι.
Εκτός όμως από τη δίαιτα, η Victoria έχει βάλει σε πρόγραμμα και τις ώρες που πρέπει να συνευρίσκεται σεξουαλικά με τον σύζυγό της. Έτσι ακόμα και όταν εκείνος λείπει από το σπίτι, η Posh, του τηλεφωνεί και του υπενθυμίζει το «ραντεβού» τους.
Τις ημέρες του Πάσχα το πρόγραμμα τηρήθηκε με μαθηματική ακρίβεια, όμως τώρα ο Beckham πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία για την επούλωση του τραύματος στο πόδι του και η Victoria να επιστρέψει στο Λονδίνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το αν θα αποδώσει το αυστηρό πρόγραμμα που έχει επιλέξει να ακολουθήσει πιστά η Victoria, κανείς δεν το γνωρίζει, εμείς πάντως της ευχόμαστε να αποκτήσει σύντομα ένα κοριτσάκι γιατί ο David, δείχνει ήδη εξαντλημένος!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !