Online Screen Recorder

Νέο Ducati Monster 796

0













Μια νέα έκδοση του Monster πρόκειται να παρουσιάσει η Ducati, με τον κινητήρα του Hypermotard 796. Το Monster 796 δεν θα παρουσιάζει διαφορές στην απόδοση σε σχέση με τον SM «δωρητή» του μοτέρ, θα φέρει τον APTC συμπλέκτη, ενώ θα υπάρξει έκδοση εξοπλισμένη με ABS.
Λογική και επόμενη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη κίνηση της Ducati, αφού από τη στιγμή που ο κινητήρας υπήρχε από το νέο Hypermotard, ήταν ζήτημα λίγων μηνών μέχρι που να τοποθετηθεί στο πλαίσιο του Monster. Με 803 κ.εκ χωρητικότητα και απόδοση 80 ίππων, το νέο μοντέλο επαναφέρει ξανά στη «τερατο- οικογένεια» τη κλάση κυβισμού των 800, μετά από τη παύση παραγωγής του M800.

Η επίσημη παρουσίαση του Ducati 796 θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Μάιου και παρ΄ όλο που μέχρι στιγμής οι Ιταλοί δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα κανένα απολύτως στοιχείο για τη μοτοσικλέτα, εικάζεται πως η εμφάνιση του θα πλησιάζει περισσότερο προς το 1.100, παρά προς το 696. Αυτό σημαίνει μονόμπρατσο ψαλίδι, ζάντες αλουμινίου και πιθανότατα πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !