Online Screen Recorder

Έφυγε με ήττα και ο Παναθηναϊκός

0
Μετά τον Ολυμπιακό, αποχαιρέτησε με ήττα την Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” έχασαν στη Λιέγη με 1-0 από τη Σταντάρ και αποκλείστηκαν με δυο ήττες από τη φάση των “16” στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μποκανί στο 45' σημείωσε το γκολ της βελγικής ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός, σε σχέση με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ (1-3) είχε θέληση και πάθος, προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του και είχε κατοχή μπάλας, αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Οι Βέλγοι έδωσαν χώρο και ήταν αρκετοί απειλητικοί στην “κόντρα”, χάνοντας ευκαιρίες με τους Καρσελά (3’), Μποκανί (9’, 16’) και Ντε Καμάργκο (21’, 38’).

Οι “πράσινοι” άγγιξαν δυο φορές το γκολ στο δίλεπτο 11' – 12' με ισάριθμες κεφαλιές του Κατσουράνη από πλεονεκτική θέση. Η πιο μεγάλη ευκαιρία ωστόσο χάθηκε στο 43΄. Από φάουλ του Καραγκούνη και γυριστή κεφαλιά του Σαρ η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μπολάτ και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Κατσουράνη απέκρουσε σε κόρνερ ο Τούρκος γκολκίπερ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μποκανί απέφυγε τους Σαριέγκι και Μπιάρσμιρ και με βολέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Βέλγους (1-0).

Παρά τη ψυχρολουσία, ο Παναθηναϊκός δεν παράτησε στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι. Κινήθηκε ακόμα πιο επιθετικά, στο ματς δόθηκε πιο γρήγορος ρυθμός και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία στο 55' με τον Σαλπιγγίδη. Ο Νιόπλιας έριξε στο ματς και τον Νίνη (γυρίζοντας στην άμυνα τον Κατσουράνη), ο Παναθηναϊκός απέφυγε στο 70' (Μποκανί) το δεύτερο γκολ, αλλά και ο ίδιος δεν μπόρεσε στο 77' να σκοράρει σε διπλή ευκαιρία με Ρουκάβινα και Καντέ και λίγο αργότερα με τον Καραγκούνη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !