Online Screen Recorder

H νέα Haas του 2024 παρουσιάστηκε (vid)

0

Η Haas F1 έγινε η πρώτη ομάδα της Formula 1 για το 2024 που αποκάλυψε το μονοθέσιο με το οποίο θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Ο χορός των παρουσιάσεων για το 2024 ξεκίνησε με τη Haas F1 να γίνεται η πρώτη που μας δείχνει το νέο της «όπλο» για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η αμερικανική ομάδα δημοσίευσε φωτογραφίες της VF-24 στους λογαριασμούς της στα social media δείχνοντας σε όλους τους φίλους της Formula 1 το δημιούργημά της.

Photo: Haas F1

Οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες σε πρόγραμμα υπολογιστή, οπότε αναμένουμε την τελική μορφή της VF-24 να αλλάξει. Η Haas έχει ήδη επιβεβαιώσει πως θα πραγματοποιήσει τα πρώτα του χιλιόμετρα στην πίστα του Σίλβερστον στις 11 Φεβρουαρίου για το καθιερωμένο shakedown.

Photo: Haas

Το φετινό μονοθέσιο της Haas διαθέτει περισσότερο μαύρο χρώμα σε σχέση με το μονοθέσιο του 2023. Το λευκό έχει συρρικνωθεί αρκετά και βρίσκεται μόνο μπροστά από το cockpit του οδηγού και τη μύτη του ρύγχους. Το παραδοσιακό ανοικτό κόκκινο της ομάδας είναι στην εμπρός και στην πίσω αεροτομή.

Οδηγοί της Haas για το 2024 είναι οι Nico Hulkenberg και Kevin Magnussen. Οι δυο τους θα συνεργαστούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα να σκαρφαλώσει στην κατάταξη.

Photo: Haas

Η Haas τερμάτισε στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2023 σημειώνοντας μόλις 12 βαθμούς. Συνολικά σημείωσε πτώση από το 2022, καθώς είχε τερματίσει 8η με 37 βαθμούς.



Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

*Ακολουθήστε το troleatzisgames στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !