Online Screen Recorder

GP Πορτογαλίας – Πρόγραμμα και τηλεοπτική κάλυψη

0
Μετά από κενό μιας εβδομάδας, που για τους φίλους της Formula 1 έμοιαζε… αιώνας, η δράση επιστρέφει στην F1 και μάλιστα στην όμορφη πίστα της Πορτογαλίας. Μετά τον περσινό αγώνα το Portimao έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλά, ειδικά μετά τους 2 πρώτους συναρπαστικούς αγώνες.

Η πίστα είναι αρκετά σύγχρονη, με διάφορες υψομετρικές διαφορές. Αποτελείται από 4,6 km συνολικού μήκους και είναι χτισμένη σε έναν πανέμορφο τουριστικό ταξιδιωτικό προορισμό.

Στην Πορτογαλία, αλλά σε διαφορετική πίστα πήρε το 1985 την πρώτη του νίκη ο θρύλος του αθλήματος Ayrton Senna. Η τελευταία νίκη ήρθε το 1996 στην Ιβηρική χώρα από τον Jacques Villeneuve.

Όλα τα βλέμματα θα είναι ξανά επάνω στους 2 διεκδικητές του τίτλου, μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο λόγος φυσικά για τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton και τον υπερταλαντούχο Max Veρstappen. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η μάχη μεταξύ των McLaren και Ferrari για την 3η θέση, με τις 2 ομάδες να δείχνουν εξαιρετικά κοντά και στους 2 αγώνες!

Το πρόγραμμα για το GP της Πορτογαλίας είναι:

Παρασκευή 30/04

Practice 1: 13:30 – 14:30
Practice 2: 17:00 – 18:00

Σάββατο 01/05

Practice 3: 14:00 – 15:00
Qualifying: 17:00 -18:00

Κυριακή 02/05

Race: 17:00


Ο αγώνας και όλα τα sessions θα μεταδοθούν ζωντανά από την CosmoteTV. Επίσης, οι κατατακτήριες και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την EΡΤ2, ενώ τα δοκιμαστικά θα μεταδοθούν από την διαδικτυακή πλατφόρμα του Ertflix και συγκεκριμένα από το κανάλι της EΡΤSportsHD.



Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !