Online Screen Recorder

Xiaomi Super Charge Turbo: Ταχυφόρτιση 100W φορτίζει 4.000mAh σε 17 λεπτά [βίντεο]

0
Πριν πάρα πολύ καιρό, ξεκίνησαν οι φήμες, τα leaks, και τα teasers για ένα νέο σύστημα ταχυφόρτισης που ετοιμάζει η Xiaomi και αγγίζει τα 100W. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, η τεχνολογία είναι έτοιμη και ακούει στο όνομα Xiaomi Super Charge Turbo.
Τι γνωρίζουμε και τι αποκαλύπτουν τα νεότερα leaks

Προς το παρόν, την ταχύτερη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στην αγορά τη διαθέτει η Oppo, της οποίας το Reno Ace χρησιμοποιεί ταχυφόρτιση 65W. Επίσης, υπάρχει και το Realme X2 Pro το οποίο υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 50W. Όμως, η Super Charge Turbo έχει ισχύ 100W.

Το όνομα και τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας αποκαλύφθηκαν από μία αφίσα που δημοσιεύθηκε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo. Σύμφωνα με την αφίσα, η Xiaomi Super Charge Turbo έχει ισχύ 100W και μπορεί να φορτίσει μία μπαταρία 4.000mAh από 0% στο 100% σε 17 λεπτά.






Αν κάποιους δεν τους πείθει μία αφίσα η οποία περιέχει τους ισχυρισμούς οποιασδήποτε εταιρείας, σχεδόν ταυτόχρονα διέρρευσε και ένα βίντεο. Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε ένα smartphone με μπαταρία 4.000mAh που υποστηρίζει την Super Charge Turbo να φορτίζει πλήρως μέσα σε 17 λεπτά. Στον ίδιο χρόνο ένα Oppo smartphone με μπαταρία 3.700mAh που υποστηρίζει 50W ταχυφόρτισης αναπληρώνει το 65%.

Το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε πιο θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα υποστηρίζει τη Xiaomi Super Charge Turbo. Μία ιδιαίτερα ασφαλής πρόβλεψη είναι το Xiaomi Mi Mix 4.

Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !