Online Screen Recorder

Samsung Galaxy Watch και Active: Λαμβάνουν χαρακτηριστικά του Galaxy Watch Active 2

0
Νέα ενημέρωση λογισμικού για τα Samsung Galaxy Watch Active και Galaxy Watch προσθέτει στα δύο παλαιότερα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας μια σειρά χαρακτηριστικών του νεότερου Galaxy Watch Active 2.

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι αρκετά χαρακτηριστικά του Galaxy Watch Active 2 θα γίνουν διαθέσιμα στα παλαιότερα Galaxy Watch και Galaxy Watch Active μοντέλα. Μεταξύ άλλων, οι κάτοχοι των παλαιότερων έξυπνων ρολογιών της εταιρείας θα έχουν πλέον στη διάθεση τους λειτουργίες όπως το touch bezel interface και η Samsung Health, επιπλέον δυνατότητες για τη Bixby Voice και περισσότερο προσαρμόσιμα watch faces.
Αναλυτικά τα νέα χαρακτηριστικά

Η Bixby Voice θα επιτρέπει την έναρξη προγραμμάτων άσκησης, την προβολή της διαφοράς ώρας, και τον έλεγχο των συσκευών του οικοσυστήματος SmartThings. Οι νέοι έλεγχοι είναι διαθέσιμοι στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά και τα Ισπανικά.

Η ενημέρωση των Galaxy Watch και Galaxy Watch Active προσθέτει περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής των watch faces και 24 νέες προτάσεις, που αυξάνουν πλέον τα διαθέσιμα watch faces στα 41. Επιπλέον, με την ενημέρωση αυτή γίνεται διαθέσιμη , για πρώτη φορά στα παλαιότερα μοντέλα, η λειτουργία My Style.





Άλλα νέα χαρακτηριστικά του Watch Active 2 που κυκλοφορούν στα παλαιότερα μοντέλα περιλαμβάνουν τροποποιήσεις στο UI, που θα βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία χρήστη, και τη λειτουργία Health. Τα εικονίδια των εφαρμογών που βρίσκονται σε χρήση μετακινούνται στο κάτω μέρος του watch face. Αυτό κάνει το περιβάλλον χρήστη πιο απλό και επιτρέπει τον άμεσο εντοπισμό των ενεργών εφαρμογών.

Το τελευταίο νέο χαρακτηριστικό που προστίθεται στα Galaxy Watch και Galaxy Watch Active είναι η Samsung Health. Πρόκειται για τη λειτουργία παρακολούθησης της καθημερινής δραστηριότητας του κατόχου. Επιπλέον, το Samsung Health εμφανίζει ειδοποιήσεις αν εντοπίσει χαμηλούς καρδιακούς παλμούς.
Διαθεσιμότητα

Η διάθεση της ενημέρωσης έχει ξεκινήσει ήδη. Όπως συμβαίνει με κάθε ενημέρωση λογισμικού, θα την λάβουν σταδιακά όλοι οι κάτοχοι των Galaxy Watch και Galaxy Watch Active, σε όλες τις αγορές όπου είναι διαθέσιμα.



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !