Online Screen Recorder

Xiaomi RedmiBook 14 Ryzen Edition: Έρχεται 21 Οκτωβρίου με AMD Ryzen 7 3700U

0
H Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι το επερχόμενο RedmiBook θα είναι εξοπλισμένο με τον AMD R5 3500U, θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου και θα λέγεται Xiaomi RedmiBook 14 Ryzen Edition.
Χαρακτηριστικά και τιμή

Αρχικά, το RedmiBook 14 Ryzen Edition θα υποστηρίζει το cross-brand file transfer που ανακοίνωσαν νωρίτερα φέτος η Xiaomi, η Oppo και η Vivo. Χάρη στο cross-brand file transfer το επερχόμενο Ryzen laptop θα επιτρέπει τη μεταφορά απεριόριστου μεγέθους αρχείων μεταξύ smartphones και φορητών υπολογιστών, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η κατασκευάστρια έκανε tease την τιμή του RedmiBook 14 Ryzen Edition. Σύμφωνα με την εταιρεία το laptop θα κοστίζει XX99 Yuan. Η τιμή των περισσότερων laptop που είναι εξοπλισμένα με τον AMD Ryzen 3500U ξεπερνά τα 4.000 Yuan. Οπότε αναμένουμε το καινούργιο RedmiBook 14 να τιμολογείται περίπου στα 3.499 Yuan ή 444€.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το RedmiBook 14 Ryzen Edition θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία με τον AMD Ryzen 5 3500U και μία με τον AMD Ryzen 7 3700U. Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του laptop.
Ο στόχος της Xiaomi

H Xiaomi ισχυρίζεται ότι με την κυκλοφορία του RedmiBook 14 Ryzen Edition στοχεύει να ισορροπήσει τη ζυγαριά μεταξύ τιμής και απόδοσης στην αγορά των laptops.

Όπως και να έχει μένουν μόνο μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου φορητού υπολογιστή της κινέζικης κατασκευάστριας όπου και θα αποκαλυφθεί αν είναι ή όχι VFM.



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !