Online Screen Recorder

Samsung POS: Μετατρέπει τα smartphones σε POS συσκευές

0
Το 2015, η Samsung κυκλοφόρησε τη digital wallet εφαρμογή Samsung Pay. Από τότε η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς το app και προσθέτει νέα χαρακτηριστικά. Τώρα, η Samsung δήλωσε ότι θα δημιουργήσει ένα mobile point of sale market (mPOS) μέσω του νέου συστήματος “Samsung Point of Sale” ή Samsung POS.

Όσοι καταστηματάρχες ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το Samsung POS για να δέχονται πληρωμές μέσω κινητού θα πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Samsung Pay Touch.

Με την εγκατάσταση του app και την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο σύστημα, οι καταστηματάρχες θα μπορούν να δέχονται πληρωμές μέσω του Samsung smartphone τους, αρκεί να υποστηρίζει NFC.

Στην ουσία, η νέα υπηρεσία της Samsung μετατρέπει τα κινητά τηλέφωνα σε POS συσκευές, οι οποίες μπορούν να δεχθούν πληρωμές από κάρτες τραπεζών με δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών, και τα apps Samsung Pay, Apple Pay και Google Pay.

Οι δοκιμές του Samsung POS έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες. Η υπηρεσία συνεργάζεται με κάρτες Mastercard και Visa, και χρησιμοποιεί την ασφάλεια του Samsung Knox.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη παγκοσμίως. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για πρόγραμμα σταδιακής διάθεσης, διότι προς το παρόν δεν μπορούμε να την εγκαταστήσουμε ούτε με ελληνική IP, αλλά ούτε και με αμερικάνικη, με τη χρήση VPN.



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !