Online Screen Recorder

Με όλα τα καλούδια επάνω του έρχεται το Samsung Galaxy A90 5G

0
Μετά από αρκετές διαρροές που σχετίζονται με το έξυπνο τηλέφωνο 5G μεσαίας εμβέλειας της Samsung, η νοτιοκορεατική εταιρεία έκανε τελικά τα αποκαλυπτήρια του Galaxy A90 5G. Χωρίς να περιμένει την IFA 2019 που θα ξεκινήσει σε λίγα 24ωρα, η Samsung ανακοίνωσε ότι η τελευταία της προσθήκη στη σειρά Galaxy A έχει ως στόχο να φέρει την 5G συνδεσιμότητα σε συσκευές χαμηλότερους κόστους

Πρέπει να ειπωθεί πως είναι κάπως δύσκολο να ταξινομήσει κάποιος το Galaxy A90 5G στην κατηγορία των μεσαίων τηλεφώνων λαμβάνοντας υπόψη το υλικό που έχει ενσωματώσει η Samsung σε αυτό. Παρόλα αυτά, το Galaxy A90 5G πιθανότατα θα είναι ένα από τα πρώτα smartphones που δεν είναι ναυαρχίδα και προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης 5G.








Αρχικά, το Samsung Galaxy A90 5G θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 4 Σεπτεμβρίου στη Νότια Κορέα. Σύμφωνα με τη Samsung, το πρόσφατα ανακοινωμένο τηλέφωνο με δυνατότητα 5G θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές λίγο αργότερα. Το Galaxy A90 5G θα διατίθεται μόνο σε δύο κλασικές επιλογές χρωμάτων: λευκό και μαύρο, αλλά το τηλέφωνο θα ξεχωρίζει χάρη στο μοναδικό γεωμετρικό μοτίβο στο πίσω γυαλί.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, η Samsung έχει συνεργαστεί με την Qualcomm για να συμπεριλάβει το chipset Snapdragon 855 5G μέσα στο Galaxy A90 5G. Εκτός από την παροχή στους χρήστες περί συνδεσιμότητας 5G, η πλατφόρμα της Qualcomm διαθέτει ενισχυμένες δυνατότητες AI.

Εκτός από τον ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, το Galaxy A90 5G διαθέτει είτε μνήμη RAM 6GB είτε 8GB, καθώς και επεκτάσιμη ROM 128GB (έως και 512GB). Λάβετε υπόψη σας ότι μόνο το μοντέλο των 6GB θα περιλαμβάνει υποδοχή κάρτας microSD, αλλά αν νομίζετε ότι η αποθήκευση των 128GB είναι αρκετή, τότε μπορείτε να πάτε για την έκδοση 8GB.

Το Samsung Galaxy A90 5G διαθέτει τεράστια οθόνη Super AMOLED tvn 6,7 ιντσών με ανάλυση Full HD +. Πρόκειται για μια οθόνη Infinity-U που διαθέτει μια εγκοπή “waterdrop”, η οποία φιλοξενεί μια εντυπωσιακή selfie φωτογραφική μηχανή των 32MP. Το τηλέφωνο έρχεται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και την αναγνώριση προσώπου, ενώ η τεράστια μπαταρία των 4.500 mAh υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25W.

Περί των φωτογραφικών δυνατοτήτων, υπάρχει εγκατάσταση τριπλής κάμερας, η οποία περιλαμβάνει έναν κύριο αισθητήρα 48MP, έναν αισθητήρα βάθους 5MP και έναν εξαιρετικά ευρύ αισθητήρα 8MP για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Φυσικά, η κύρια κάμερα διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες AI όπως το Super Steady, το Scene Optimizer και το Flaw Detector. H selfie κάμερα περιλαμβάνει και το Live Focus Mode, το οποίο καθιστά ευκολότερο από ποτέ τη λήψη μεγάλων ή ομαδικών βίντεο.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο της σειράς Galaxy A που περιλαμβάνει το Samsung DeX και την εφαρμογή Your Phone για μια βελτιωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας.


Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !