Online Screen Recorder

Realme 5 Pro: Επιβεβαιώθηκε η 48MP κύρια κάμερα

0
Η επίσημη παρουσίαση των Realme 5 και Realme 5 Pro έχει προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου στην Ινδία και η εταιρεία έχει ξεκινήσει να κάνει tease διάφορα χαρακτηριστικά των συσκευών.

Η Realme δημοσίευσε μία αφίσα στην οποία αποκαλύπτει ότι το 5 Pro θα έχει 48MP κύρια κάμερα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τον Sony IMX586. Επιπλέον, η εταιρεία εκθειάζει ιδιαίτερα την τετραπλή κάμερα της συσκευής χρησιμοποιώντας το σλόγκαν “Quad Camera Speedster”, κι όλα αυτά πάνω σε ένα διαστημικό σκηνικό.





Εκτός από την κύρια κάμερα, το smartphone θα έχει μία ultra-wide, μία Super Macro και μία portrait κάμερα. Η ultra-wide θα έχει 119° field-of-view κάτι που επιτρέπει την καταγραφή 1.5x μεγαλύτερου πεδίου.

Mε τη Super Macro είναι δυνατή η φωτογράφιση αντικειμένων από πολύ κοντινή απόσταση. Και η portrait συμπληρώνει το πακέτο προσφέροντας τη δυνατότητα λήψης καθαρών και λεπτομερών φωτογραφιών πορτραίτου.

Το Realme 5 Pro θα έχει τον Snapdragon 712, AMOLED οθόνη με waterdrop notch και in-display fingerprint scanner. Χαρακτηριστικά όπως μνήμη RAM, χωρητικότητα μπαταρίας, μέγεθος και ανάλυση οθόνης, παραμένουν άγνωστα, αλλά περιμένουμε να διαρρεύσουν μέχρι την παρουσίαση των συσκευών.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techblog.gr γιατί εμείς σας ενημερώνουμε άμεσα με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα Realme 5, καθώς και άλλα smartphones, tablets και κάθε τεχνολογική συσκευή, εφαρμογή ή υπηρεσία.



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !