Online Screen Recorder

Xiaomi Foldable Smartphone: Θα έχει τριπλή πίσω κάμερα και θα διπλώνει στα τρία

0
Τα πρώτα foldable smartphones είναι για μία ακόμη φορά προ των πυλών. Αν τελικά η Huawei και η Samsung τα καταφέρουν θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων τα Mate X και Galaxy Fold. Ωστόσο, έκανε την εμφάνιση του ένα δίπλωμα που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του foldable της Xiaomi.

Η Xiaomi έχει ήδη δημοσιεύσει μερικά teaser βίντεο από μία foldable συσκευή που αναπτύσσει. Ωστόσο, εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Γραφείου Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο αφορά τη συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι το foldable είναι σχεδόν έτοιμο να βγει στην αγορά.




Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε την 1η Μαρτίου του 2019 και καταχωρήθηκε επίσημα στις 25 Μαρτίου. Λίγους μήνες αργότερα, στις 5 Αυγούστου δημοσιεύτηκε επίσημα και βάση των εγγράφων λήγει την 1η Μαρτίου του 2024. Ουσιαστικά η Xiaomi έχει περιθώριο μέχρι τότε να κυκλοφορήσει τη συσκευή.

Όπως και με κάθε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έτσι και σε αυτή την περίπτωση τα έγγραφα συνοδεύουν τα σχέδια της συσκευής. Το foldable της Xiaomi έχει δύο μεγάλους μεντεσέδες οι οποίοι κάνουν δυνατή τη αναδίπλωση του smartphone προς τα έξω. Όταν η συσκευή είναι διπλωμένη τότε διαθέτει τρεις οθόνες, την κεντρική και δύο μικρότερες στην πίσω όψη.




Η συσκευή έχει τρεις κάθετα τοποθετημένες πίσω κάμερες, αλλά καμία selfie. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία ίσως χρησιμοποιήσει under-display ή pop-up κάμερα, κι αυτό γιατί όταν το foldable smartphone είναι διπλωμένο η πίσω κάμερα είναι κρυμμένη.

Ως τώρα έχουμε δει αρκετά βίντεο του επερχόμενου foldable smartphone και η Xiaomi είχε αναφέρει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2019 και θα κοστίζει τα μισά από το Galaxy Fold.





Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !