Online Screen Recorder

Spider-Man: Far From Home – Απόλυτα Spoiler Free Review!

0
Όταν ξεκίνησα να πάω να δω την ταινία, περίμενα πως θα είναι μια καλή ταινία που θα κλείσει την 3 φάση του MCU. Περίμενα να δω πως είναι ο κόσμος μετά την επαναφορά από το φημισμένο -πλέον- snap. Αυτό που δεν περίμενα να δω στο Spider-Man: Far From Home, ήταν μια κωμωδία με εξαιρετικό ενδιαφέρον και αυξανόμενο πεδίο δράσης!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, εννοείται χωρίς το παραμικρό spoiler!Δεν είμαστε και τίποτα αδίστακτοι να σας το κάμουμε αυτό!






Spider-Man: Far from Home trailer

Ο Peter λοιπόν, θέλει να αφήσει πίσω του τα γεγονότα του Endgame και με νωπές τις μνήμες, πιστεύει ότι το ταξίδι με την τάξη του είναι τέλεια ευκαιρία να βάλει σε τάξη (είδατε τι έκανα εδώ έτσι;) την ζωή του και να επικεντρωθεί λιγάκι σε αυτόν και τους φίλους του. Κάποιοι όμως έχουν άλλη γνώμη…






Αρχικά να τονίσω ότι ο Jake Gyllenhaal είναι εξαιρετικό casting για τον ρόλο του Mysterio. Για λόγους που δεν μπορούμε να πούμε σε αυτό το άρθρο βέβαια! Το πρώτο κομμάτι λοιπόν της ταινίας, με άφησε διφορούμενο και λίγο μαζεμένο, καθώς δεν είχα όλα τα κομμάτια του παζλ. Οι fans των κόμικ σίγουρα θα είχαν στο μυαλό τους τι θα ακολουθήσει, αλλά επειδή έχουμε δει πολλά στις ταινίες που δεν πολύ έχουν σχέση με τα κόμικς, κρατούσαμε μια επιφύλαξη!





Τα τελευταία 2/3 της ταινίας είναι εξαιρετικά! Στη μέση της ταινίας υπάρχει, χωρίς spoiler είπαμε είμαστε σοβαροί εδώ, μια σκηνή που είναι ότι πιο comic book έχω δει εδώ και χρόνια. Σελίδες από κόμικ ξεπηδούσαν από την οθόνη, αλλά ήταν κινούμενες και εγώ ήμουν εκστασιασμένος! Έβλεπα κάτι που μόνο η φαντασία μου το έκανε εικόνα, μέσω των εικόνων στα κόμικ. Εκπληκτικά σκηνοθετημένο και άριστα σχεδιασμένο!




Η ταινία είναι πάρα πολύ αστεία και σου προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα, που όμως δεν έρχονται σε αντίθεση με το τι διακυβεύεται για τους ήρωες μας. Ίσως δυο τρεις σκηνές να μπορούσαν να λείπουν, καθώς τα κωμικά στοιχεία ήταν πολλά, αλλά εντάξει κανείς δεν πέθανε από το πολύ γέλιο!

Η χημεία που έχει ο Peter Parker με όλους είναι φανταστική και απογειώνεται με το “σχέδιο” του για την MJ. Μου άρεσε πολύ να βλέπω τον έφηβο, που όσες δυνάμεις και να έχει δεν παύει να είναι ένα 16χρονο παιδί που θέλει να ζήσει την ζωή του ανέμελα. Κάτι που το αναφέρει τακτικά..

Στην διάρκεια της ταινίας εξηγούνται έμμεσα και άμεσα, κάποια πράγματα για το λόγο ύπαρξης της ανάγκης για συγκεκριμένα πράγματα (καταλάβατε έτσι;). Επίσης χειρίζονται άψογα τον θάνατο του Tony Stark, χωρίς να στο χώνουν στο λαιμό. Το χρησιμοποιούν μόνο όταν είναι απαραίτητο για την δομή και πλοκή της ιστορίας.






Οι σκηνές μάχης είναι εντυπωσιακές, αν και όχι τόσες όσες θα φανταζόσουν, και δεν αποδίδουν στο απόλυτο τις ικανότητες του Spiderman, αλλά το θέμα εδώ είναι η ανάληψη ευθύνης και όχι ο εντυπωσιασμός.

Εν κατακλείδι, η ταινία αξίζει κάθε της λεπτό και είναι ένας άψογος τρόπος να κλείσει η 3η φάση της Marvel και να ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για την 4η.

Το review είναι αρκετά αόριστο για να μην υπάρχει περίπτωση για spoiler. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα επανέλθουμε με το Spoiler Review.

Υ.Γ. Μείνετε και για τις δύο After credid scenes, δεν θα το μετανιώστε!




Πηγη
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !