Online Screen Recorder

Αλλαγή στα παιχνίδια του Plus από τη Sony, με τη προσθήκη του Detroit!

0
Έχουμε αλλαγές από τη Sony στα παιχνίδια του PlayStation Plus για αυτό το μήνα. Αντί για το Pro Evolution Soccer 2019 οι συνδρομητές του PS Plus θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το Detroit: Become Human της Quantic Dream.

Πέρα από το Detroit: Become Human οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα αποκτήσουν ακόμα το HorizonChase Turbo. Πρόκειται για ένα retro racing παιχνίδι βγαλμένο μέσα από τη δεκαετία του 90 από το Aquiris GameStudio. Λόγω του ότι η Sony δίνει την ψηφιακή πολυτελή έκδοση του Detroit: Become Human, θα περιέχεται επίσης η έκδοση του Heavy Rain για το PlayStation 4! (Το Heavy Rain δόθηκε στο PlayStation Plus τον Ιούλιο του 2018.)

Detroit: Become Human




Detroit: Become Human – Connor

Στο Detroit: Become Human θα ανακαλύψετε τι πραγματικά σημαίνει να είστε άνθρωπος, σε ένα ισχυρό, συναισθηματικό ταξίδι, γεμάτο επιλογές και συνέπειες. Στην πόλη του Detroit κατά τη διάρκεια του 2038, η πόλη αναζωογονήθηκε από την εφεύρεση και την εισαγωγή των Ανδροειδών στην καθημερινή ζωή. Αλλά όταν τα Ανδροειδή αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν να είναι ζωντανοί, τα γεγονότα αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στη θέση των βασικών τριών χαρακτήρων της ιστορίας. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της Quantic Dream οι επιλογές σας θα δημιουργήσουν και την ιστορία του παιχνιδιού.

Η Sony δεν εξήγησε τον λόγο της αλλαγής της τελευταίας στιγμής για για τα παιχνίδια PlayStation Plus του Ιουλίου. Είναι σπάνιο για την εταιρεία να αλλάζει τη λίστα δωρεάν προσφορών PS Plus, αλλά δεν μας χάλασε.

Τα παιχνίδια του Plus του Ιουλίου κυκλοφορούν ήδη από την Τρίτη 2 Ιουλίου. Οι προσφορές του Ιουνίου, SonicMania και Borderlands: The Handsome Collection, δεν είναι πλέον διαθέσιμα. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.







πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !