Online Screen Recorder

Samsung Galaxy Note 10: Ο wireless charger ίσως είναι το ίδιο γρήγορος με τον in the box φορτιστή

0
Όπως γνωρίζουμε από προηγούμενη αναφορά, η Galaxy Note 10 σειρά της Samsung θα ενσωματώνει φορτιστή με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 25W. Επιπλέον, δύο ασύρματοι φορτιστές της εταιρείαςστάλθηκαν για να πιστοποιηθούν από το FCC, εκ των οποίων ο ένας προορίζεται για φόρτιση των Note 10 ενώ ο άλλος για φόρτιση του ανανεωμένου Galaxy Watch.






Το FCC δοκίμασε και πιστοποίησε έναν ασύρματο φορτιστή με έξοδο 15W, σύμφωνα όμως με ένα poster της Samsung στο MWC Shangai ο φορτιστής αυτός είναι ικανός να φτάσει μέχρι 20W έξοδο. Η διαφορά αυτή πολύ πιθανόν να υπάρχει γιατί το FCC άλλαξε το όριο ασύρματης φόρτισης από τα 5W στα 15W την περασμένη άνοιξη. Για να ξανά αυξήσει το όριο θα πρέπει να ξανά κάνει την ίδια διαδικασία, προς το παρόν όμως πιστοποιεί φορτιστές δοκιμάζοντας τους σε 15W.





Άρα η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει έναν ασύρματο φορτιστή το ίδιο ταχύτατο με τον in the box φορτιστή. Εκτός όμως από τον 20W ασύρματο φορτιστή, στο poster της Samsung υπάρχει ένδειξη για reverse-charging τεχνολογία η οποία επιτρέπει την φόρτιση των wearable στα 20W με την χρήση του τηλεφώνου.

Ο ασύρματος φορτιστής της Samsung ίσως αποκαλυφθεί μαζί με την Galaxy Note 10 σειρά στις 7 Αυγούστου στο Unpacted event στην Νέα Υόρκη.



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !