Online Screen Recorder

Redmi K20 Pro Avengers Edition: Διέρρευσαν οι πρώτες hands on φωτογραφίες

0
Η Xiaomi νωρίτερα φέτος κυκλοφόρησε στην Κίνα το Redmi K20 Pro. Η συσκευή χαρακτηρίζεται ως flagship killer 2.0 αφού έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και αρκετά χαμηλή τιμή.

Στις υπόλοιπες χώρες η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Redmi K20 με το όνομα Xiaomi Mi 9T. Προς το παρόν διατίθεται στην αγορά μόνο η απλή έκδοση, ενώ περιμένουμε σύντομα και την Pro.







Κι ενώ ο υπόλοιπος κόσμος περιμένει την ευλογία της εταιρείας, η Redmi θα κυκλοφορήσει μία ακόμη ειδική έκδοση του K20 Pro, το οποίο είναι διαθέσιμο ήδη σε κόκκινο και μπλε. Αναφερόμαστε στο Redmi K20 Pro Avengers Edition, για το οποίο μέχρι τώρα ακούγαμε και δεν βλέπαμε.




Το Redmi K20 Pro Avengers Edition βρέθηκε στα χέρια ενός χρήστη του Weibo, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες της συσκευής που αποκαλύπτουν τον 3D σχεδιασμό της πλάτης.




Βέβαια, αν και δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, περιμένουμε ότι το Redmi K20 Pro θα έχει ειδικά σχεδιασμένο θέμα στο UI, όπως συμβαίνει πάντα με τις ειδικές εκδόσεις.




Το Redmi K20 Pro Avengers Edition θα συνοδεύεται από μία μπλε θήκη, η οποία είναι εμπνευσμένη από το λογότυπο των Avengers. Επίσης, στο κουτί θα υπάρχει μία μικρή πλάκα η οποία πιστοποιεί ότι η συσκευή είναι αυθεντική.





Η συσκευή δεν έχει γίνει διαθέσιμη ακόμη, αλλά θεωρούμε ότι θα έχε λίγο τσιμπημένη τιμή, 12GB RAM και τουλάχιστον 256GB χώρος αποθήκευσης.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !