Online Screen Recorder

Raspberry Pi 4: Διαθέσιμο με υποστήριξη 4K, 4GB RAM και τιμή 35 δολάρια Αμερικής

0
Την τέταρτη έκδοση του Raspberry Pi ανακοίνωσε η Raspberry Pi Foundation. Το Raspberry Pi 4 θα διατηρήσει τον σχεδιασμό του προκατόχου και τιμή των $35 θα βελτιωθεί όμως η CPU, GPU και η RAM θα φτάσει μέχρι 4GB. Το Pi 4 θα διαθέτει dual-band Wi-Fi, δύο HDMI output καθώς και δύο USB 3.0 θύρες.

Το Raspberry Pi 4 αποτελείται από έναν τετραπύρηνο Boradcom επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5GHz ενώ τα γραφικά έχει αναλάβει η VideoCore VI GPU χρονισμένη στα 500MHz. Διαθέτει ενσωματωμένες μία USB – C και δύο USB 3.0 καθώς και δύο USB 2.0 θύρες. Από το board δεν απουσία ούτε η Gigabit Ethernet θύρα, ούτε το Bluetooth 5.0 και το Wi-Fi.





Το Pi 4 θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις καθημερινές λειτουργίες του μέσου χρήστη, θα μπορεί να έχει ταυτόχρονα έως 15 ανοιχτές Chromium καρτέλες ενώ τα ελαφριά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας όπως το GIMP δεν θα συναντήσουν κανένα πρόβλημα.

Φυσικά, ο χρήστης δεν μπορεί να απαιτεί πολλά από έναν τέτοιου κόστους υπολογιστή. Από το Pi δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αρνητικά σχόλια. Το Pi συναντά προβλήματα μέχρι και στην αναπαραγωγή βίντεο από το Youtube ακόμη και σε χαμηλές αναλύσεις.




Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !