Online Screen Recorder

Εάν βρείτε το ανθρωπάκι της πρόσφυσης να μου το πείτε και μένα – Vettel

0
Ο Sebastian Vettel αστειεύτηκε σχετικά με την ανάγκη της Ferrari να βρει «το ανθρωπάκι της πρόσφυσης»  ύστερα από μια ακόμα υποτονική απόδοση από την ομάδα.

Η Ferrari βρίσκεται φέτος πίσω από τη Mercedes όσον αφορά τον καθαρό ρυθμό σε 5 αγώνες μέχρι τώρα ενώ προς στιγμήν βρίσκεται και πίσω από τη Red Bull. Οι ελπίδες της για τη διεκδίκηση του τίτλου κρέμονται πλέον από μια κλωστή, με τον Vettel να βρίσκεται 55 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον Hamilton ενώ η ομάδα είναι 118 πόντους πίσω από τη Mercedes στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, με τα ασημί βέλη να έχουν κερδίσει σε κάθε αγώνα φέτος.

«Ήταν πολύ παρόμοια σε σχέση με τα προηγούμενα Grand Prix», δήλωσε ο Vettel σχετικά με την πρόσφυση. «Είχαμε μόνο έναν αγώνα όπου ο ρυθμός μας ήταν δυνατός και η απόδοσή μας έκανε τη διαφορά. Αλλά νομίζω εδώ που είμαστε, ο Valtteri είχε καλύτερο ρυθμό από εμένα, όμως δε μπορούσε να με προσπεράσει καθώς η τελική μας στις ευθείες είναι πιο μεγάλη. Αυτό συμβαίνει γιατί συνολικά υστερούμε σε κάθετη δύναμη, μια αδυναμία που τη γνωρίζουμε. Δε νομίζω πως το μονοθέσιο είναι τόσο κακό όσο δείχνει»

«Τα αποτελέσματα θα έπρεπε να είναι καλύτερο που και που αλλά είναι πολύ δύσκολο για εμάς να βάλουμε το μονοθέσιο στο σωστό παράθυρο λειτουργίας όπου δουλεύει ικανοποιητικά. Σίγουρα όταν μπορούμε να το βάλουμε σε αυτό το παράθυρο είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και πάλι όχι εκεί που θα θέλαμε να βρισκόμαστε εν τέλει. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το μάθημα-κλειδί, πρέπει να εστιάσουμε στο να βάλουμε βραχυπρόθεσμα το μονοθέσιο για πιο πολύ μέσα στο παράθυρο λειτουργίας».

«Κοιτώντας μπροστά για τους επόμενους, τρεις, τέσσερις και πέντε αγώνες, σίγουρα θα βεβαιωθούμε ότι θα βελτιώσουμε το μονοθέσιο, θα του βρούμε περισσότερη πρόσφυση έτσι ώστε να είμαστε γρηγορότεροι, τόσο απλό. Αλλά αυτό το ανθρωπάκι φαίνεται πως μας κρύβεται αρκετά καλά! Δε γνωρίζω ακριβώς που είναι τώρα, έτσι εάν τον βρείτε ή έχετε τον αριθμό του, τον ψάχνουμε για αρκετό καιρό τώρα», αστειεύτηκε ο Vettel.

«Δε νομίζω πως υπάρχουν κάποια μυστικά που πρέπει να ανακαλύψουμε. Ως συνήθως, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η πολύ σκληρή δουλειά είναι ο μόνος τρόπος να μας φτάσουν στην κορυφή», συμπλήρωσε ο Γερμανός.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής παραδέχτηκε πως υπήρχε και μια δόση τύχης στο καλύτερο αποτέλεσμά του μέχρι τώρα μέσα στη σεζόν, στον απόηχο του περιστατικού μεταξύ Verstappen και Bottas στο pitlane, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο Ολλανδός να πάρει ποινή στον χρόνο του και ο Φινλανδός να έχει σκίσιμο στο ελαστικό του.

«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, όμως όχι ένα καλό Σαββατοκύριακο. Νομίζω πως κατρακυλήσαμε προς τη 2η θέση. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε αλλά δεν είχαμε το ρυθμό να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση για να πάμε για το κάτι παραπάνω», υπογράμμισε ο Vettel.





Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !