Online Screen Recorder

Samsung Galaxy Note 10 5G: Επιβεβαιώθηκε και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2019

0
Το επόμενο flagship της σειράς Galaxy Note φημολογείται ότι θα είναι το Samsung Galaxy Note 10. Επίσης, σύμφωνα με φήμες, το Samsung Galaxy Note 10 θα κυκλοφορήσει σε πολλαπλές εκδόσεις και μία από αυτές θα είναι 5G.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στην οποία παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου για το 2019, η Verizon επιβεβαίωσε ότι τελικά θα κυκλοφορήσει 5G έκδοση του Samsung Galaxy Note 10.

Ούτως η άλλως η Samsung θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S10 5G μέχρι τέλος Ιουνίου, οπότε αναμένουμε ότι το Samsung Galaxy Note 10 5G θα κυκλοφορήσει στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Κατά τα άλλα, οι δύο εκδόσεις του Samsung Galaxy Note 10 που θα υποστηρίζουν το 4G LTE θα έρθουν με 6,28 και 6,75 ίντσες οθόνες. Το μικρότερο από τα δύο θα έχει τρεις πίσω κάμερες και το μεγαλύτερο θα έχει τέσσερις.

Οι 5G εκδόσεις θα είναι αρκετά παρόμοιες με τα 4G μοντέλα, με κύρια διαφορά την προσθήκη του μόντεμ Qualcomm X50 και πιθανώς μερικές μετατροπές στο σχεδιασμό, ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για τις επιπλέον κεραίες.




Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !