Online Screen Recorder

Nokia 9 PureView: Έρχεται Ελλάδα με τιμή 699 ευρώ και δώρο τα Nokia True Earbuds

0
Το Nokia 9 PureView με 5πλη κάμερα 12 Megapixel κυκλοφορεί στην Ελλάδα την Παρασκευή 12 Απριλίου με τιμή 699 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth Nokia True Earbuds αξίας 129,90 ευρώ. Η προσφορά θα ισχύει για όλους όσους αγοράσουν το Nokia 9 PureView και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, όπως πρώτοι μαθένετε εδώ στο Techblog!

Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με τιμή 699 ευρώ και δώρο τα Nokia True Earbuds είναι η Dual Sim 6GB RAM/ 128GB και στη συσκευασία θα υπάρχει θήκη της Nokia. Μαθαίνουμε επίσης ότι όσοι αποκτήσουν το Nokia 9 PureView έως τα μέσα Μαίου θα πάρουν έξτρα δώρο εγγύηση οθόνης για 3 μήνες.

Το Nokia 9 PureView διαθέτει το πρώτο σύστημα πέντε καμερών στον κόσμο με ZEISS Optics. Έχει δύο αισθητήρες χρώματος για ακριβείς ζωντανές εικόνες και τρεις μονοχρωματικούς αισθητήρες που αποδίδουν οξύτητα και λεπτομέρεια. Και οι πέντε αισθητήρες συνεργάζονται για να συλλέξουν έως και 10 φορές την ποσότητα φωτός σε σχέση με ένα αισθητήρα του ίδιου τύπου.

Κάθε λήψη με το Nokia 9 PureView χρησιμοποιεί και τις πέντε κάμερες για να συλλέξει τουλάχιστον 60MP δεδομένων απεικόνισης. Για να επεξεργαστείτε και να συγχωνεύσετε τις εικόνες, το Nokia 9 PureView έχει μεγιστοποιήσει την επεξεργαστική δύναμη του υπολογιστή και του κινητού τηλεφώνου εκμεταλλευόμενο την δύναμη του επεξεργαστή Snapdragon 845 και αναθέτοντας την επεξεργασία σε ISP, DSP, GPU και CPU αντίστοιχα. Διαθέτοντας έναν ειδικό συν-επεξεργαστή εικόνων που ρυθμίζει ξεχωριστά την έκθεση και την ισορροπία λευκού σε κάθε κάμερα σε όλο το φωτογραφικό σκηνικό, το Nokia 9 PureView σας δίνει μια ματιά από το μέλλον της φωτογραφίας των smartphone.







Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !