Online Screen Recorder

Nokia 8.1 Plus: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 660, 6 GB μνήμη RAM και Android One

0
Την Τρίτη 2 Απριλίου η Nokia θα παρουσιάσει το νέο της smartphone σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ταϊβάν. Η συσκευή αυτή θα είναι το Nokia X71 ή Nokia 8.1 Plus, όπως θα ονομάζεται η global έκδοση του smartphone. Λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση του, το Nokia 8.1 Plus εμφανίστηκε στο Geekbench, δίνοντας μας κάποιες πληροφορίες για τη συσκευή.

Στην καταχώρηση του Geekbench το smartphone αναγράφεται ως “HMD Global Nokia X71”, έχει επεξεργαστή Snapdragon 660, 6 GB μνήμη RAM και Android 9 Pie. Η έκδοση με τα 6 GB RAM ενδεχομένως δεν θα κυκλοφορήσει εκτός Ασίας, και κατά πάσα πιθανότητα το λειτουργικό του Nokia 8.1 Plus θα είναι Android One, όπως σε αρκετές συσκευές της Nokia.


Τον Ιανουάριο είχαν διαρρεύσει μία σειρά από renders του Nokia 8.1 Plus, τα οποία αποκάλυπταν punch-hole selfie κάμερα και σετ δύο καμερών στο πίσω μέρος. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν το Nokia 8.1 Plus θα έχει όντως punch-hole selfie κάμερα, αλλά σύμφωνα με αναφορές το Nokia X71 θα έχει τρεις πίσω κάμερες.

Αναλογιζόμενοι ότι το Nokia 8.1 χρησιμοποιεί τον Snapdragon 710, είναι παράξενο το γεγονός ότι το Nokia 8.1 Plus ή Nokia X71 έχει τον Snapdragon 660. Ίσως η global έκδοση (Nokia 8.1 Plus) να χρησιμοποιεί τον Snapdragon 710 και το Nokia X71 να έχει τον Snapdragon 660.

Κατά τα άλλα, αναμένεται το Nokia 8.1 Plus να έχει 48 MP κάμερα και μία ultra-wide 120 μοιρών υπό το brand της Zeiss. Επίσης, ενδεχομένως η οθόνη του να είναι 6,22 ιντσών.

Όπως και να έχει δύο ημέρες έμεινα μέχρι να μάθουμε τα παντα για τη συσκευή. Υπομονή έως τις 2 Απριλίου.



Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !