Online Screen Recorder

MCW 2019: Το oldschool Sony Xperia L3

0
Μαζί με τα Xperia 10 και 10 plus, η Sony ανακοίνωσε το τρίτο mid-range κινητό της, το Xperia L3. Είναι το μικρότερο και πιο οικονομικό μοντέλο της σειράς, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το Sony Xperia L3, είναι παρόμοιο σε αρκετές περιπτώσεις με τα αντίστοιχα Xperia 10 και 10 plus. Ωστόσο η οθόνη του είναι στα 5.7” με 720p+ panel. Βέβαια οι διαστάσεις 18:9, επιβεβαιώνουν το γεγονός πως πρόκειται για μία μικρότερη συσκευή.

Έχει διπλή κάμερα 13MP και η selfie κάμερα είναι στα 8MP. Ωστόσο όσον αφορά το video, στο συγκεκριμένο μοντέλο, δεν υπάρχει το 4Κ που είδαμε στα προηγούμενα Xperia.

To chipset είναι το MediaTek Helio P22 και έχει οχτώ Cortex-A53. Η μνήμη είναι 3GB RAM, με αποθηκευτικό χώρο στα 32GB και θήρα για microSD. Τέλος όσον αφορά το λογισμικό, το Xperia L3, θα έχει το Android 8.0 Oreo. Η συσκευή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σήμερα, μαζί με τα Xperia 10 και Xperia 10 plus.











Πηγη
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !