Online Screen Recorder

Press render του Nokia 9 PureView αποκαλύπτει τις πέντε κάμερες και τον in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

0
Είναι αλήθεια πως μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετά renders του Nokia 9 PureView αλλά ο γνωστός leakster Evan Blass δημοσίευσε press render που αποκαλύπτει όχι μόνο το design του πίσω μέρους με τις πέντε κάμερες αλλά και της οθόνης, δίνοντάς μας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του smartphone της Nokia.

Το press render δείχνει για άλλη μια φορά το setup με τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει ένας φακός στα 24MP, φακός υψηλού zoom, ευρυγώνιος φακός στα 16MP, φακός macro, ασπρόμαυρος φακός, υπέρυθρος/laser αισθητήρας για τα αντικείμενα σε απόσταση και LED flash, και θα θέλαμε να δούμε το κατά πόσο όλοι αυτοί οι αισθητήρες συμβάλλουν στην ποιότητα της λήψης φωτογραφιών και video.

Επιπλέον, στο κάτω μέρος της συσκευής φαίνεται η επιγραφή “Android One” κάτι που θα σημαίνει πως το λειτουργικό σύστημα θα είναι βασισμένο στο stock Android και θα παίρνει τις αναβαθμίσεις τόσο στο λειτουργικό σύστημα όσο και σε αυτές της ασφάλειας, συντομότερα από άλλα smartphone, κάτι το οποίο γίνεται και στην πράξη αφού αρκετά Nokia smartphone αναβαθμίζονται ήδη στο Android 9 Pie.

Όσον αφορά την οθόνη της συσκευής, τα bezel που υπάρχουν περιμετρικά είναι αρκετά έντονα, τουλάχιστον όπως φαίνεται στο press render το οποίο ίσως να διαφέρει από την πραγματική συσκευή, ενώ πολλοί χρήστες θα μείνουν ικανοποιημένοι από την απουσία του notch. Επιπλέον, βλέπουμε πως δεν υπάρχει ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μιας και όπως είναι ορατό, θα υπάρχει αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στην οθόνη.

Τέλος, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρουν πως η οθόνη θα έχει διαγώνιο 5.9 ιντσών με ανάλυση Quad HD+, αναλογία οθόνης 18:9, επεξεργαστή Snapdragon 845, 6GB/8GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 4150mAh.





Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !