Online Screen Recorder

2019: Η Τεχνολογική Χρονιά που μόλις ήρθε

0


Το 2018 πέρασε και μας άφησε το δικό του τεχνολογικό αποτύπωμα. Ζήσαμε εμπειρίες πρωτόγνωρες, γνωρίσαμε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε όλα αυτά που θα ακολουθήσουν το 2019.



2018. Η Τεχνολογική Χρονιά που έφυγε.

Την χρονιά που μας πέρασε είδαμε smartphones για πρώτη φορά με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στις φωτογραφικές μηχανές των κινητών, όπως το Huawei P20 Pro. Διαπιστώσαμε την επικράτηση της 4Κ ανάλυσης στις τηλεοράσεις. Παρακολουθήσαμε αυτόνομα οχήματα έστω και σε πιλοτικό στάδιο, όπως το Tesla Model 3. Δοκιμάσαμε Ψηφιακό Βοηθό στα Ελληνικά και την εφαρμογή του σε ένα «έξυπνο» σπίτι, όπως η MAIC της MLS. Η Virtual Reality εμπειρία κέρδισε τον δικό της χώρο στην ψυχαγωγία και το gaming, είτε μέσω των βίντεο του YouTube VR, είτε μέσω VR kits παιχνιδομηχανών, όπως το Playstation VR της SONY.

Στη καθημερινότητα μας γνωρίσαμε τα bots, την αυτοματοποιημένη εξυπηρέτηση εκ μέρους των Εταιριών μέσω ιστοσελίδων ή Messenger όταν τους θέταμε κάποιο ερώτημα. Η εξάπλωση της χρήσης Drone, η βιομετρική αναγνώριση προσώπου, ίριδας, δακτυλικού αποτυπώματος μέσω αγγίγματος οθόνης, τα notch στις οθόνες κινητών που γίνονται όλο και μικρότερα, και άλλα πολλά θα μας οδηγήσουν σε μία ακόμη πιο συναρπαστική, τεχνολογική χρονιά.



2019. Η Τεχνολογική Χρονιά που μόλις ήρθε.

Το 2019 φαίνεται πως θα είναι μια χρονιά σταθμός για την ηλεκτρική αυτόνομη κίνηση οχημάτων (το 2018 ήδη 20 εταιρίες δραστηριοποιούνται στον χώρο των αυτοκινούμενων οχημάτων). Θα δούμε ακόμη μεγαλύτερη εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) σε απλές καθημερινές συσκευές. Οι ταχύτητες 5G είναι προ των πυλών για να απογειώσουν τις ταχύτητες μεταφόρτωσης δεδομένων.

Στον χώρο των τηλεοράσεων θα δούμε ακόμη περισσότερα μοντέλα με αναλύσεις 8Κ ενώ αναμένουμε με αγωνία την καθιερωμένη Έκθεση CES στο Las Vegas για να μάθουμε (ίσως) ποια θα είναι η Εταιρία που θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο για πρώτη φορά συσκευή με εύκαμπτη αναδιπλούμενη οθόνη αφής. Θα είναι η Samsung, η Huawei ή κάποια άλλη εταιρία έκπληξη;








Πηγη
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !