Online Screen Recorder

Η Microsoft ξεκινάει εκ νέου την αναβάθμιση Windows 10 October 2018

0
Η Microsoft έκανε γνωστό ότι ξεκινά εκ νέου τη διάθεση της αναβάθμισης Windows 10 October 2018 για το τελευταίο της λειτουργικό σύστημα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και από την ονομασία του Update πρόκειται για το πακέτο αναβάθμισης που είχε αρχικά αρχίσει να διανέμεται τον Οκτώβριο που μας πέρασε. Ωστόσο, αναφορές χρηστών ότι «έχασαν» μέρος των αρχείων τους κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ανάγκασαν την Microsoft να παύσει την διανομή της αναβάθμισης μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα.

Όπως φαίνεται η λύση βρέθηκε και η εταιρεία ξεκινά εκ νέου την διανομή του Windows 10 October 2018 Update. Παράλληλα, η Microsoft γνωστοποίησε ότι θα παρακολουθεί την εξέλιξη της αναβάθμισης ώστε να εγγυηθεί ότι όλα εξελίσσονται ομαλά. Να υπενθυμίσουμε ότι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι η δυνατότητα επιλογής του dark mode για εφαρμογές της Microsoft.

Για προφανείς λόγους η Microsoft εμφανίζεται πιο προσεκτική με τη νέα διανομή υποστηρίζοντας ότι η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη μέσω του Windows Update «όταν τα δεδομένα δείχνουν ότι η συσκευή είναι έτοιμη». Ουσιαστικά δηλαδή αν τα διαγνωστικά της Microsoft δείξουν ότι υπάρχει οποιαδήποτε «ιδιαιτερότητα» με τον υπολογιστή του χρήστη η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα, η αναβάθμιση δεν θα εγκαθίσταται αυτόματα.




Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !